Psychológ, terapeut Banská Bystrica

AnkaMartinova

Jedno stretnutie u psychológa nestačí. Nám ich bolo potrebných asi 8. Záleží ale od problému. Skúsený psychológ by Ti nemal hneď radiť, aj keď veľa ľudí má asi takú predstavu. My sme boli u Mgr.Zaskalana tak, že, najprv spolu, potom ja, potom manžel. Následne spoločne, medzitým, keď mi bolo ešte ťažko som bola aj sama. Dnes som vďačná manželovi za to, že mi návštevu navrhol. Nakoplo nás to ďalej. Doporučujem tiež knihu Moje tužby, tvoje túžby. Stojí za to prečítať.

anaamarek

Riešime dosť ťažkú situáciu vo vzťahoch, dokáže psychológ na jednom stretnutí odhadnúť, poradiť ako ďalej? Ako také stretnutie vyzerá? Alebo si predstavujem moc ideálne a je potrebných viac stretnutí?

MaryJane

Mgr. Záskalana môžem doporučiť. Za terapiu som síce platila, ale nečakala som dlho a bola som veľmi spokojná. V čakárni som sa maximálne stretla s jedným človekom predomnou. Keby som vedela, že to "nebolí" išla by som k terapeutovi skôr :-)

MariaIT

Z vlastnej skúsenosti: platenú reklamu si dnes platí kadekto, pomaly každý rýchlokvasený terapeut, inžinier, kartárka, veštica, sociálny pracovník, bakalár čo si urobí víkendový kurz v anglicku ako "hypnoterapeut" a iní si zaplatia reklamu na slová "terapeut" a prípadne aj "psychoterapeut" a ľudia uveria, prídu, korunka ku korunke kým sa dostanú na správne miesto. Mám to už za sebou - tiež som prešla takto cez tiežterapeuta, terapeuta, reikarnačného terapeuta, vešticu, poradcu, bratislavského hypnoterapeuta, terapeutku cesty, hľadala som rýchlopomoc až nakoniec mi dala tip moja najlepšia kamoška, ktorej som sa zdôverila a nebanujem. Spokojnosť nadovšetko - Mgr.Záskalan.

Andre2

No ja skusenost mam a dnes uz na sebe nesetrim, radsej 3 terapie u kvalifikovaneho odbornika, nez 10 u samouka, "tiezterapeuta" . Na webe psychoterapeuta hladaj informacie o ukoncenom vzdelani, plus referencie - idealne pohladat na nete, pripadne sa popytat v okoli znamych, nez ist na slepo - to je ako u automechanika... zdravie mas len jedno. Ak na stranke nenajdes informacie o cene, pripadne ukoncenom vzdelani, pripadne historiu praxe, radesj sa vyhni.

fakultaBB

Riešim podobné, avšak deficit financií brzdí...
Osobnú skúsenosť teda nemám, ale z toho, čo som si prečítala, tak Mgr. Ján Záskalan má dobré referencie...

Dúfam, že Ti to pomôže a budeš konečne šťastná.

www.bbpsycholog.sk