Sexualne zneuzitie

Príspevok v téme: Sexualne zneuzitie
huhu

Dobry den.Mam taky problem ze v dectve som bol sexualne zneuzivany.Teraz mam 22 rokov a cele dni mi to vrta hlavou a nedokazem uz ani na nic ine mysliet.Citim sa hrozne ponizene a zneuzito.Nikomu som o tom nepovedal a strastne ma to trapi.Je tu niekto s podobnym problemom a vedel by mi pomoct ako sa stym vyrovnat ? fakt ma to dost nici

zewa

hu2 ty si riadne paranoidny. Pokial mas konkretne podozrenie, informuj komoru psychologov. A nepis kraviny a bohapuste bludy, ktorymi mozno niekomu uzavries a ukradnes cestu, ktora ho povedie von z pekla, ktore preziva!

hu2

ziadne tajomstvo nie je ani u psychologov ver mi.je to bezcharakterna podla prefikana spolicnost ludi kt ledva maju nejakych klientov ktory zneuzivaju informacie o ludoch a potom ich sikanuju na internete ver mi tak to funguje s cudzimi ludmi ta budu rozoberat a aspon 300dalsich ludi bude vediet ze si bol zneuzivany.to ze su viazany tajomstvom.je len prazdny fakt a realita je ina.vynimocne podla spolicnost ani cent im nedaj zarobit hu2

anonym2223

A psychológ je viazaný lekárskym tajomstvom, takže nikomu nič nepovie. Nemusíš sa hanbiť, on tu je presne nato, aby ti pomohol.

Hannah_8000

Poznám tieto pocity. Určite, ako ti radia, vyhľadaj pomoc psychológa, ale takého, čo aj bude ochotný púšťať sa s tebou do takej témy, pretože mám skúsenosti, že väčšinou nechcú, boja sa reakcie klienta. Vraždila by som ich za to. Jasné, neprešli si tým, ale musia vedieť pomôcť, tak čoho sa boja, sakra? Že sa im tam klient zosype? Nuž, najskôr asi hej, ale od toho tam sú, aby to riešili, safra!

zewa

Chod k psychologovi cim skor. Ked si sa s tym doteraz nevyrovnal sam, asi potrebujes trosku pomoct. Nieje to hanba. Dopraj si trochu starostlivosti o svoju dusu.

anonym2223

Tak ja som bola na tom trochu horšie, mne nato prišli a boli potom problémy... Bola som nútená navštíviť 2 psychologičky a neverila som, že mi dokážu pomôcť..A fakt mi to pomohlo, prichádzala som na iné myšlienky a dokázali ma povzbudiť.