Priateľa občas štengrujem

Príspevok v téme: Priateľa občas štengrujem
biela mačka3

že kedy bude svadba a vraj že keď si budem lepšie rozumieť s jeho mamou - ale začína a má na mňa poznámky - napríklad už dávnejšie, že som mala v mojej izbe v priateľovom byte deku cez polovicu postele a nie cez celú ma zbuzerovala a nedávno, ma skritizovala, že priateľovi chýba gombík na košeli, o čom som ja ani nevedela, lebo mi to nepovedal - prečo rovno priateľ nepovie, že ma nechce?

biela mačka3

ja mám s ex zlé skúsenosti, lebo on čo mal tie ptoblémy, sluboval, že sa dá do poriadku a nič s tým neurobil a teraz tento priateľ slubuje, že si ma vezme, že ako mu mám veriť...

biela mačka3

a hlavne sa bojím toho, aby nezačala, že prečo nemáme dieťa - ale čo mám robiť, ked som neplodná? cvičím mojžišovej cviky, dávam si vitamíny a obklady podľa rady jedenj známej bylinkárky, ktorá vraj pomohla mnohým ženám, minule som mala ovuláciu, aj samozrejme sex a nič!!! som myslela, že ked mám ovuláciu, je to bez problémov otehotnieť...

Maoam

Slobodna, uz mi zacinas podsuvat, co sa ti hodi, nie, moznost je nieco ine ako do toho ist a skusit to na vlastnej kozi.
Mysli si, co chces, fantazii sa medze nekladu, ak ti to urobi dobre...

Preco sa vyjadrujem k niektorym temam - tu otazku mozem polozit aj ja tebe v inych temach.

tak ti este prajem pohodu a nech sa ti dari

Slobodna

Len pre mňa ostáva záhadou na základe čoho sa vyjadruješ k niektorým témam - keď to nie je ani na základe odbornosti ani skúsenosti.
Aha, tak si sa predsa len opravila, že skúsenosti boli :)

Maoam

*Slobodna, keby som sa bola riadila 'financnymi istotami', mam iny zivot ako doteraz :-), moznosti boli, tym sa netajim, ale to nebolo moje kafe.

Maoam

Slobodna- nejak dnes nespravne vyhodnocujes, co pisem, rsp. robis nespravne uzavery z toho o mojej osobe, mam taky dojem, ale tak nevadi, nie vzdy to klapne. Ja som sa doteraz riadila vsetkym moznym, ale fakt nie financnymi istotami :D.
Koniec koncov, ide tu o Bielu macku v tejto teme. Isteze ma kazdy clovek ine skusenosti a pozna vela roznych ludi, kazdy usudzuje podla vlastnych skusenoti a podla ludi, ktorych pozna. Vzdy ide o subjektivny nazor.

pistek

Ahoj macka :) Tak Ty tiez aj sem chodis okrem lady?) Ja tiez..

No a to manzelstvo...ono to tak je, ze cim viac tlacis na pilu, chces to..tak ta druha strana akoby just vymyslala, zatala sa..
Ale zas Ta chapem...asi kazdy clovek potrebuje iste uistenie sa, pocit dokaz istotu, ze to ten druhy mysli s nim/nou vazne a seriozne. Tiez je blbost prezit s niekym 10r ci kolko a pritom s inym by uz boli davno spolu a svoji)
A co citis u toho svojho? Ze ta ma skutocne uprimne rad a pocita s Tebou do buducnosti? A ta svokra? Tak byvaju aj horsie a ak citis k nej strach, prilisny respekt...skus to prekonat. Ono clovek si aj tak vacsinu takychto strachov obav vyraba v hlavke sam, ma predsudky.. Zmen k nej pristup vnimanie postoj, bud slusna prijemna priatelska a skus si k nej najst cestu, zbliz sa s nou.. Spoznaj, co ma rada, atd a skus sa k nej cez toto priblizit, dostat

Slobodna

Ale tak asi sa pri výbere partnera riadime odlišnými hodnotami, pretože pre mňa finančná istota nikdy nebola prioritou. Tak možno máš väčší prehľad o finančnej situácií mužov na Slovensku ako ja.