Kedy prvy sex s novym partnerom??

Príspevok v téme: Kedy prvy sex s novym partnerom??
lea

Ahojte, chcela by som sa spytat, asi po akej dlhej dobe od zoznamenia je normalne mat prvy sex s novym partnerom. Lebo ja sa poznam s jednym krasnym chalanom 2 tyzdne, kvazi spolu chodime, a hovori mi, ze je nenormalne, ze po takej dlhej dobe sme este nemali sex.. sme spolu kazdy den niekolko hodin. Cize uz asi 14 rande bolo. ja si myslim, ze 2 tyzdne je malo, on hovori, ze to je prezitok a sex ma byt na 2. rande. On je veelmi atraktivny a trochu playboy. Kto ma pravdu? Nesmejte sa, ale mame obaja 30 rokov.

assea

No toto podľa mňa závisí aj od veku... Keď so mala 16 jasné že som na to nevyhupla hneď ale teraz (22) už nemá zmysel sa mesiac vodiť za ručičky... - nuž je to od povahy, odvahy a presvedčenia :-)))

kellly

Nic v zlom ale podla mna ti tlaci kaleraby do hlavy a ty mu to zeries, no len aby si sa nesklamala.Ked ma take nazory ze sex ma byt uz na druhom rande tak snad si nemyslis ze je taky rodinny typ ze hned vyrukuje s prstenom.

lenoccka

my sme sa s drahym poznali vyse roka, potom sme zacali spolu chodit a aj napriek tomu ze sme sa poznali sme sa spolu prvy krat vyspali az dakedy po mesiaci... podla mna idealne ak sa na to citis a si pripravena...