Prekonaná nevera

Príspevok v téme: Prekonaná nevera
Lenocka888

ahojte...dlho som rozmyslala ci tu napisat...ale rada by som tu spoznala zeny s podobnym vztahom/problemom vo vztahu ako mam ja...nestojiim o ziadne blbe pripomienky alebo premudrele reci...len by som bola rada keby som tu nasla niekoho kto takisto ako ja zije s muzom o ktorom vie ze ju podviedol aleboo nechal kvoli inej a nakoniec sa k nej vratil...lebo len zeny ktore to zaziju sa podla mna vedia najlepsie pochopit a vypocut...ja sa radiim a rozpravam s kamoskami samozrejme ale to nie je ono...momentalne som so vojim priatelom uz stvty mesiac...predtym sme boli rozideni asi tristvrte roka lebo som mu prisla na neveru asi...i ked doteraz neviem kde je naozaj pravda..a je to tazke...lebo mi je s nim na jednej strane dobre ale na druhej strane ten hnusny cerviik nahlodavajuci moje myslienky v hlave stale je...a aj bude...ako sa s tym vysporiadavate vy?

zuzi74

Ja som vobec neni toho nazoru, ze ak to urobi raz, musi to znovu zopakovat. Nerozumiem kde ludia beru taku istotu, ked toho cloveka ani okolnosti nepoznaju.
Pozri, bud sa s tym vysporiadas, alebo sa budes stale umarat v pochybnostiach. Na to nie je ziadny navod. Je to v tvojej hlave. Mozno ked budes naozaj citit, ze ten muz ta lubi, uz nepomyslis viac na jeho neveru.

sponka1

Lenočka každa žena ktora ľubi ma strach že ju muž necha.Keď ho poznaš tak kratko zmeny v jeho spravani k tebe veľakrat si budeš vysvetľovať po svojom.Radšej sa s nim porozpravaj o tom čo citiš.....

Delete

Nie som žena ale ak to urobil raz, urobí to opäť. Je len na tebe ako veľmi ho miluješ a či to ustojíš zakaždým.