Nocny zubny strojcek

Príspevok v téme: Nocny zubny strojcek
Interstellar

zdravim.. po roku a pol nosenia normalnexo fixneho strojceka mi zubarka dala ten nocny ktory vyzera ako zubna proteza.. je mi to velmi neprijemne ho nosit, nemozem ani prehltat a velmi zle sa mi s nim zaspava.. ak ho niekto mal tak isto tak by som sa chcel opytat ako dlho je ho potrebne nosit a je nutne si ho davat kazdy den? alebo nieje problem ak si ho 2x do tyzdna nedam.. dakujem

ivonka133

Ja som ho tiež nosila ako dieťa pár dobrých rôčkov. Asi okolo 10 rokov. Tiež som ho nosila len cez noc, takže sa to dalo vydržať. Dá sa na to zvyknúť. Neboj sa toho, je to dobré pre tvoje zúbky.

knaja

Uz je to davno pradavno, co som ho nosila, lebo kedysi fixne ani neboli a nosila som ho niekolko rokov, ale nelutujem. Vraj jedna z mala som vtedy vydrzala do konca a vlastne ku koncu mi kazala lekarka vynechavat postupne dni v tyzdni. Nebol problem zaspavat, skor mi chybal. Isto si aj ty zvyknes a budes sa tesit z vysledku.

odpovedam

ja som ho po fixnom nosila asi 9 mesiacov. naprv katastrofa, ale potom som si tak zvykla, ze som bez problemov zaspala. neodporucam ti ho casto vynechavat, aby sa ti zuby nepokrivili naspat. to by bola skoda. je to neprijemne, ale naozaj si zvyknes.