Aky mate nazor na muza...

Príspevok v téme: Aky mate nazor na muza...
qqbroken

..ktory vam tvrdi ze vas miluje, chce byt s vami, ma vas ras, je k vam mily, ked sa da snazi sa byt s vami.

Ale - ktory vam neustale klame. V hocicom. Priklad - ze je na kave s niekym, s kym v skutocnosti vobec nebol. (co bolo potvrdene) Ze isiel niekam, kde tiez vobec nebol. (tiez sa potvrdilo) Na sms vam odpise ale zodvihnut telefon v tej chvili nemoze - preco? lebo je vraj s kamosom, hoci predtym mu dvihanie telefonov pri kamosoch problem nerobilo. Celkovo sa sprava podozrivo, viac dba o svoj vzhal ako predtym..no co je uplne najhorsie su tie klamstva.

Povedzte mi..naco taky muz potrebuje zenu, ktorej iba klame? to je naozaj laska? o klamstvach? povedzte mi co ho stale pri tej zene drzi ked musi stale stale klamat, vymyslat si?

Ak ma aj ine zeny..ak tu svoju aj podvadza..preco je aj tak pri nej?? preco? v podstate nemaju ziadne zavazky, su mladi..on moze kedykolvek od nej odist ale vravi ze nechce, ze ju miluje. Ale co tie neustale klamstva..ako to niekto dokaze? klamat cloveku ktoreho vraj miluje do oci? a v uplne hocicom? zavaznom aj v nezavaznom.

Prosim o nazory. Dakujem..

Leni 888

A co si ty rohozka pred dverami ze si to takto nechas aby ti niekto klamal? Me,as sebauctu? posli ho do kelu a jasne mu povedz preco. Zivot je prilis kratky na to aby si ho marnila s klamarmi, zasluzis si viac! Prajem vela stastia....

tucitam

Toto robil byvali svagor sestre...takto sa spravala a chodil za druhou 26roc.za 17...zbalila ho v restike...pozor si daj!

sexinko

Ma nejaku jebacku a nie je si este isty, ci mu to s nou vyjde a teba ma ako poistku, ak by nahodou nie. popripade sa citi ako Macho, ze spava s dvomi babami, to maju chlapi taky uzasny pocit. Chlap vobec nepotrebuje k sexu lasku, ak by tomu tak nebolo, neexistovalo by to kvantum prostitutiek.

M3T30R

Jediny dovod na to aby clovek klamal je ak chce nieco zakryt resp. utajit.

Moj nazor je taky ze on s tebou sice rad travi volny cas a ma ta aj rad, ale vyzera to tak ze sexualne uspokojenie hlada niekde inde.

V takom pripade urcite nie je zrely na vztah.

5.5 elsa

že s tebou ráta do budúcna ako zo ženou ktorá sa v byte postará o všetko a on si môže lietať kade tade záleží od teba či mu to budeš tolerovať mu povedz že chceš normálny vzťah alebo nech sa páči máš slobodu rob si čo chceš ale bezo mňa čo sa vyvlieka z rozhovoru

qmka

Vys*r sa nanho. Poznala som takeho. Takemu nikdy nevies co sa mu honi hlavou. Raz hovori to, raz ono. Je nevyzrety a potrebuje si dvihat ego kade tade. Najdi si niekoho normalneho, ak sa nechces trapit. Toto nema s laskou nic spolocne. Ked sa mu neda ani verit, tak to nie je vztah, ale hra na schovacku. Ach

qqbroken

a ja sa ho pytam..snazim sa to riesit..nech mi povie..internet je uz posledna moznost, nikdy by som o tom sem nepisala, ale s nim sa neda komunikovat, on sa tvari akoby sa nic nedialo..takze to nie je o tom ze ja mam zdvihnut rit..ja sa snazim riesit vzdy vsetko ak je nejaky problem, ale on problemy nevidi ani tam kde naozaj su..

qqbroken

ale my spolu nezijeme..a nie vzdy ked sme spolu tak je sex..raz sme ho nemali dlhodobo a i tak chcel byt so mnou.. preto neviem co ho taha ku mne..ked moze mat aj desat inych zien rovno za rohom a zo mnou sa bude stale trepat? byvame od seba dalej..

ale ja skor nerozumiem tomu ako toto hocijaky clovek dokaze robit..proste klamat..tak hnusne..vidiet ako sa kvoli nemu trapite, vidi ako ho prosite o pravdu, vidi ze mu nedoverujete..a jemu by to bolo akoby fuk..hovori ze sa zmeni..ale to su iba reci..nie ciny..

ja neviem pochopit taketo zmyslanie a ze takeho cloveka netrapi svedomie..preto som chcela aby mi to niekto objasnil