Som úplne hrozná

Príspevok v téme: Som úplne hrozná
zufalka369

strašnááá depka.... Tri mesiace už každý deň makám.. teraz ako všetci viete bol Mikuláš v piatok.. a ešte k tomu mám svoje dni a skúšku zajtra.. čiže za obed padli čokoládky ktoré som jedla piatok sobota pondelok.. aj ked som cez tieto dni cvičila kardio cvičenie s prvkamy workoutu..ale jedla som tie čokolády... teraz mám depku že všetko to trojmesačné snaženie je fuč... (povdal mi to tak môj priateľ)

jajaa

zufalka...super, dúfam, že čoskoro schudnem a vypracujem si postavu aj ja. Nechce sa ti písať si na maily? mohli by sme sa navzájom motivovať. :)

zufalka369

V pohode :) jem normálne :D to včera bola len kríza... cvíčím stale cez youtube ...tam si dám že zumba workout a chlap to precvičuje.. a už vážim 67 kg

dixit

zufalka, jedna vec, aj keby si toho s prepáčením zožrala neviemkoľko, takto jednorázovo to nemá negatívny efekt, určite z toho hneď nepriberieš! niektorí ľudia dokonca úmyselne majú 1x do týždňa "cheat day" kedy jedia hocičo a úspešne pri tom chudnú... keďže dosť veľa cvičíš, určite už máš v pohode naštartovaný metabolizmus a s nejakou čokoládou si bez problémov poradí, ak ju teda nebudeš odteraz jesť každý deň na kilá ;) priateľa kopni do zadku, keď ti takéto demotivačné kecy hovorí (netvrdím, že nemá právo ťa upozorniť, nech to so sladkosťami nepreháňaš atď., ale aj to sa dá a má robiť slušne a nie takto kyjakom po hlave, navyše keď to, čo povedal, ani nie je pravda :D)

a druhá vec, centimetre sú omnoho dôležitejšie ako kilá, takže sa nestresuj tým, že si schudla "len" 4 kilá - keď idú centimetre dole, je to super a aj omnoho zdravšie, než keby si chudla nejakou diétou a bez cvičenia, to asi vieš... trénuješ si svaly, srdce, to je omnoho dôležitejšie, než len nejaká záležitosť vzhľadu. a len tak zo zvedavosti otázočka, že čo presne to cvičíš? to máš nejaké videá či ako?