Vztah dvoch psychopatov?

Príspevok v téme: Vztah dvoch psychopatov?
Pytammsa

S priatelom sme spolu 2 roky, milujeme sa ako kone o tom niet pochýb. Sex je dokonaly, vášeň akoby sa vobec nevytáčala a mam pocit ze kazdym dnom sa nas vztah prehlbuje. Som prenho jedina a on pre mna taktiež-DOSLOVNE. Po asi pol roku nasho vztahu sme prerušili kontakt s uplne vsetkymi z nasho okolia lebo sme sa chceli mat iba pre seba, vlastne este stale chceme. On je este sem tam v kontakte a jeho najlepším kamaratom ja sem tam s mojou kamarátkou ale to je vsetko. Nedovolujeme si navzajom udržovať kontakt so žiadnymi osobami opačného pohlavia lebo strasne žiarlime na hocikoho ineho i ked bezdôvodne. On ma nepodviedol ani ja jeho cize ide len o to ze si akoBy chceme byt 100% odovzdaný. Len ide o to, ze v minulosti mi dokonca zakazoval nosit utcite druhy oblečenia i ked myslim ze sa rozhodne ako nejaka stetka neobliekam. Uz trosku povolil ale aj tak. Myslite si ze je to trosku prehnane? Ako vidíte nas vzrah vy? Dalujem za nazory prajem esre krasny dnik:)

sponka1

ste ešte mladi je prirodzene že sa neviete nabažiť jeden druheho,vaš vzťah časom bude dozrievať a formovať sa.To že momentalne je vam dobre tak je prechodne obdobie.Keď vaša laska zosilnie prestanete na seba žiarliť lebo budete sa lepšie poznať čo možete jeden od druheho očakavať.....

weihnachten

no ja ti tu nebudem pisat o tom ze zite si ako vam vyhovuje lebo toto ako zijete je blbost. a netreba si zamienat blbost s individualnym stylom fungovania vo vztahu. co je blbost je skratka blbost a mozno ste nie psychopati ale blbi. sory ale niekto vam musi otvorit oci. a naozaj je otazne dokedy vam to vydrzi kedze je to postavene na strachu, ziarlivosti.
apropo pojmy. psychopatia je stary vyraz ktory sa v psychiatrii uz nepouziva a znaci ze nieco je v osobnosti psychopatologicke cize vrodene. tych vrodenych poruch existuje niekolko a ktorou z nich obaja alebo jeden z vas trpi a ci vobec sa podla toho co si napisala neda takto urcit. museli by ste navstivit nejakeho odbornika ktori by vas oboch vysetril hehe. ale to sa nestane vsak.
kazdopadne netreba hned psychiatrizovat kazde spravanie ktore sa niecim odlisuje. slovencina nam ponuka mnozstvo roznych vyrazov pojmov ktore mozu dany jav vystihovat podstatne presnejsie.

Agnes989

No neviem, preco vas nazyvas psychopatmi, nevies, o com je psychopatia. Zite tak, aby ste boli vy dvaja spokojni, ale uplne sa odpilit od vsetkych znamych, priatelov a rodiny tiez nepovazujem za mudre riesenie. Taketo vztahy vascinou nekoncia dobre. Kto ti ostane, ak sa raz rozidete? Ste od seba prilis zavisli, obmedzujete sa a to vam do buducna vo vztahu dobrotu robit nebude. Do smrti takto izolovane odtrhnuti od celeho sveta zit aj tak nemozte, to by ste nezvladli. A komu sa to prvemu preje a bude sa chciet zase zacat stykat aj s rodinou, kamaratmi a mat aj svoje konicky, ten druhy to nepochopi a budu vznikat len konflikty a hadky. Je na vas, ci to ustojite. Musite si ale obaja uvedomit, ze izolovane do smrti zit urcite nebudete a postupne pomaly sa zamieravat aj na ine veci a inych ludi.

MultiLevel

Hehe,mile co sa tu pise. Ako na jednej strane ANO,co vyhovuje vam dvom, je vasa vec a nikto vam do toho hovorit nemoze. Cize pokial si spokojna so vsetkym, on je spokojny, niet co riesit. Ale z druheho pohladu, tiez mam velmi pekny vztah a po rokoch sa absolutne nemozem stazovat na to, ze by vasen vyprchala, naopak cim dlhsie sme spolu, ide to viac do hlbky, volny cas travime spolu, lebo je nam tak najlepsie, ale neexistuje medzi nami podozrievanie, manipulacia ci nejake zasahovanie do toho, aby sa ten druhy inak obliekal. Naopak, moj chlap je hrdy ak mi niekto zlozi pochvalu, nevadi mu ak sa obleciem "vyzyvavejsie", chodime vonku aj osobitne, hoci mame znamych spolocnych. Neviem si predstavit, zeby som nemohla ist s niekym vonku a ze by moj manzel ziarlil...Je to aj dost o tom, akymi priatelmi sa obklopujes, ak takymi ako opisuje napriklad manzel222, ze na vsetko nadavaju a podobne, tak jasne, ze s nimi nemas chut travit nejaky cas....ale pokial mas v pohode priatelov, niet sa preco izolovat. Tym chcem napisat to, ze vztah moze byt krasny aj bez obmedzovania a ziarlenia...
Ale opat, ak vam to takto vyhovuje,zite tak aj nadalej :)

nomaleska

Môj bývalý a ja sme boli na tom takisto ako vy dvaja. Samozrejme, že väčšina bude hovoriť o tom, že vzťah je aj o dôvere a tým pádom o slobode a voľnosti aj vo vzťahu. Ale to tí ľudia by museli pochopiť, že nie každý sme rovnakí. Mne osobne to vyhovovalo, žili sme iba pre seba, vedeli sme si všetok náš voľný čas užiť iba spolu a bolo to fakt pekné. Viem, že aj kamarátky a kamaráti musia v živote byť. Ale stojím si aj za tým, že najlepší kamarát by mal byť tvoj priateľ. Na jednej strane si myslím, že keď sa takíto ľudia nájdu a majú túto povahovú črtu rovnakú, môžu byť radi, že nestretli niekoho, kto vzťah berie úplne inač a chce mať aj svoje vlastné "chodníčky". Je pravda, že takýto vzťah je však veľmi intenzívny a žiarlivosť je voľná - čo znamená, že si nekladiete servítku pred ústa a všetko si vykričíte. Niekto to môže považovať za chorý vzťah. Ale iba kto ho prežíva, vie o čom to je. Všetko je intenzívnejšie, všetky pocity a emócie. Ja som emotívny človek a určite by mi nevyhovoval vzťah, kde by som mala pocit, že tomu druhému na mne ani nezáleží, lebo si chodí vlastnými cestičkami. Proste každý sme nejaký. Väčšina chce byť však slobodných a je len málo takých, ktorým takýto vlastnícky vzťah vyhovuje. Ja vám držím palce, nech to zvládnete, lebo ak jeden raz spraví chybu a ten druhý mu prestane dôverovať, bude to veeeľmi ťažké, ale kde je láska, všetko sa dá...

Pytammsa

Sponka1 -vdaka, velmi si ma po tom návale negatívnych komentov potesila :)
Manzel- to som rada, ze mate taky uzasny vztah, mam z vas radost a drzim palce este do buducnosti mozno na tom raz budeme ako vy-DIFAM!!:))
Slobodna- pytam sa preto lebo vela ludi z minulosti nam zacalo vycitat ze sa s nimi uz nestretávame, no to smr boli v takej úplnej este puberte a robili smr blbosti, diskoteky a tak cize s tymi ludmi uz moc nikam nechceme chodit ale uz som sa stretla s vela negatívnymi názormi preto som chcelq len tak sa tuto spytat na nazor nezainteresovaných do nas nepoznaju len tak nazor na takyto vztah :)

Ale ako som uz vravela, vdaka aj za negatívne príspevky, je to vas nazor ja vam ho neberiem, vedela som vopred ze tp nebudu len pozitíva

Slobodna

Preco sa pytas?Nevyzeras byt so svojim vztahom nespokojna. Normalne je vsetko co vyhovuje obidvom partnerom. Ja s tym mojim tiez zaleziem pod perinu a nevyleziem hooodne dlho a falosni pokrytci okolo ma nezaujimaju. Len porozmyslaj ci sa vas vztah tak trosku nemeni na zavislost jeden na druhom.

dixit

to, že si navzájom vystačíte a netúžite po spoločnosti iných by mohlo byť ešte ok, ale to, že ak sa predsa len s niekým stretnete a dotyčná osoba je opačného pohlavia, tak ten druhý hneď žiarli ("strasne žiarlime na hocikoho ineho i ked bezdôvodne") to mi pripadá choré...