Zalahnute v uchu

Ramaradicek

Ahojte ďakujem za vaše rady to som ja Simon išiel som k doktorový pozrel sa mi do ucha a povedal že to neni zápal dal mi antibiotýka mál som nábech na zápal pľuc + po liekoch odľahlo aj v ušiach.

RNG

Na odhlienenie je NAC serrapeptaza a najma oreganovy olej
To iste pomaha na nasledky zapalov v strednom uchu, ci je to tinitus, vestibularny syndrom alebo vertigo, co sa postupne z tych zapalov tam vyvinie.
Pripadne aj brat vitamin D-3 a K-2, ktore presuvaju kalcifikaty z makkych tkaniv do kosti.Totiz pri zapalovych procesoch sa vsade v tele na mieste zapalu usadzuju kalcifikaty, ktore tam zavadzaju a tvoria rozne problemy.
Kalcifikaty napr v mozgu vedu az k Alzheimerovej chorobe a demencii.

Simon123456

V Uchu sa mi ulavilo a uvidím do zajtra už to je lepšie mal som to aj minulosti zo soplov a keď prešli tak prešlo aj zalahnutie

knaja

Bol si na krcnom?? Mozno ta treba preliecit. Mne napr. okrem liekov pomohol aj vlassky orech, ktory som pozdlz odrezala, aby sa vosiel na kraj do ucha, ten som napichla na nejaku ihlu a nad plamenom ohriala a zabalit jemne do gazy ci vaty a vlozit na kraj do ucha a prekryt uterakom a satkou. Etericke oleje sa uvolnuju a mali by ulavit. Len to naozaj treba len na kraj, aby sa dalo dobre vybrat. Hlavne chod na krcne.