Chorobne ziarliva- pomozte mi! Uz mi z toho šibe!

Gabika.234

A este jednu vec chcem dodat, ze ta ziarlivost mi dava iba stres .. Neskutocne stresujem som vzdy nervozna.. Nejem potom a chudnem ..:( nespim.. Nedokazem sa na nic sustredit :( ta ziarlivost ma nici :(

Gabika.234

Dakujem krasne za vase rady... Mate uplnu pravdu.. Ja som sa x-krat pokusala zmenit svoje zmyslanie a vzdy sa mi nedari.. Chvilu je pokoj potom sa to vsetko vo mne nahromadi a ja vybuchnem..:( ziarlim uplne na vsetko.. Na rodinu a na jeho priatelov.. Najprv sme boli stale spolu no odkedy mam pracu a pracujem denno denne viac ako 18 hodin kedze sa staram o jednu babku pri ktorej aj zijem sme malo co spolu..:( predtym sme chodievali von spolu....travili cas s kamaratmi :( teraz vsade chodi sam a ja nemozem :( je viac s nimi aj on pracuje denno denne 12 hodin ale najde si aj cas na hobby.. Ja bohuzial nemam ani len na to cas.. Predtym som sa venovala fitku mala krasne telo a teraz ked mam 2 hodiny oddychu tak ich prespim lebo ta praca zatazuje moj mozog.. :( staram sa o cloveka ktory je tazko chory hlavne po psichyckej stranke..:( zavidim vsetkym tym ktorí travia viac casu s mojim priatelom ako ja sama :( nikdy som nebola ziarliva ani v predoslom vztahu, ale teraz sa nespoznavam :( ja tu svojich vlastnych priatelov nemam..

_meno

Ahoj Gabika.234

Chod sa prejst do mesta ked budes mat prilezitost, ... mozno niekoho budes pocut po slovensky hovorit.

Veľa šťastia

kloe

ja si myslim ze mas nizke sebavedomie tak ako tu pisu ostatni,ak to nezmenis tak skoncis ako moj dobry kamos mal babu 3 roky milovali sa strasne silno ale uz to v poslednej dobe nevedel s nou vydrzat ta baba-moja kamoska ziarlila este aj na mna na jeho mamu na jeho najlepsieho kamarata proste na vsetkych ked sa rozisli priznala si to a teraz dokonca chodi s tym aj k psychologovi,do teraz velmi lutuje ako mu sla po krku ze sa spravala jak hus ale to sa uz neda vratit,a aj u nej to bolo tym ze aj ked to bola mlada krasna atraktivna stihla zena aj tak si stale nahovarala ze je hnusna tucna a ze vsetky pekne baby okolo idu po jej chlapovi a on po nich ale to bolo len v jej predstavach...takze jedine co mozes urobit je na rovinu sa s nim o tom porozpravat predebatovat to spolu s nim o svojich pocitoch a obavach aj o tom ze to nevies ovladat ked ste tak dlho spolu urcite to pochopi a pomoze ti ak je to slusny chlap tak to bude aj tolerovat ale samozrejme neda sa to donekonecna a vsetko ma svoje hranice takze musis pracovat na sebe zacni sportovat behat tancovat,ak si vzahranici a nemas tam nikoho blizkeho zacni si pravidelne s niekym chatovat na nete alebo vymienat emaily a premyslaj nad sebou a nad tym ze nechces aby vas vztah skoncil len kvoli nejakym blbym predstavam,ked budes mat moznost a cas nalic sa pekne uces obles sa do nejakych peknych zenskych siat a daj sa tak odfotit a tu fotku si nalep nad postel a kazdy den sa na nu divaj ze si to ty a ze si silna a krasna a mlada zdrava stihla ked si to budes opakovat kazdy den a budes za to kazdy den dakovat bohu tak sa ti odmeni a vsetko bude okolo teba zrazu lepsie a krajsie ver mi mne to velmi pomohlo nie som claudia shiffer ale kazdy den dakujem bohu za to ze som mlada-mam 31!ze som stihla-mam 63 kg pri 170 cm,ze som zdrava-beriem kazdy den lieky na epilepsiu vyse 10 rokov!a ze som krasna-krasa je subjektivna vec :)a pomysli si vzdy pritom ze velmi vela ludi je na tom omnoho horsie ako ty-vela ludi ma 100 kg a viac vela ludi ma rakovinu a ine hrozne choroby vela ludi berie denne tolko liekov ako orechov a vela ludi nema sancu si nikdy najst atraktivneho partnera len kvoli tomu ze maju velky krivy nos alebo ine anomalie :D mysli pozitivne a drzim palce nech vam to este velmi dlho vydrzi!

MultiLevel

Presne ako pisu ludia podo mnou, pomoze nielen nam, ale aj tebe, ked si definujes co v tebe vyvolava ziarlivost. Z tohto mala co si napisala by som povedala, ze ide o nizke sebavedomie u teba. A to niekde prameni...
Zbavit sa strachu o milovanu osobu nie je lahke. Ale ked budes na sebe denne pracovat a premyslat co a ako zmenit, tak urcite sa casom zacnes spravat inak a pomoze to velmi vasmu vztahu. Tvojou chybou su tvoje myslienky. Namiesto toho, aby si premyslala o tom, ze je medzi vami vsetko v poriadku, ze ta miluje a nema DOVOD hladat inu, premyslas opacne. A tak ako si si dokazala v hlave stvorit tie negativne myslienky, dokazes mat aj tie pozitivne, len musis chciet a denne ich "cvicit". Vzdy ked nastane situacia, pri ktorej premyslas o tom, co robi, kde je, s kym je, tak hned si pomysli, ze hoc kde je, v hoc akej spolocnosti, miluje len teba a nema dovod na to, aby hladal inu. Ked ste spolu a chces mu cosi vycitat, "stopni sa", daj si chvilu na uvedomenie sa a zacni hovorit o comkolvek inom, len nerob ziarlivostne scenky ako doteraz. Uvidis tu zmenu aj u neho. Bude z teba prekvapeny, velmi milo. A aj ty sa casom zmenis, pokial si toto budes uvedomovat vzdy, ked sa bude schylovat k nejakemu tvojmu ziarlivostnemu vylevu.
Ja verim tomu, ze jednou z mala veci, ktore v zivote dokazeme ovladat, su nase myslienky. A viem, aka obrovska sila myslienky je, preto ti radim ako zmenit svoje spravanie a to ako o partnerovi a sebe premyslas.
Lenze nepises o vasom vztahu viac a mozno to, co ti pisem je uplne nanic, pretoze mozno mas v skutocnosti dovod na ziarlivost, lebo sa partner sprava k tebe nepekne. Ale to zistime, az napises viac. Zatial skus co ti radim, ak mas chut :)

Fleur-de-lis

to by trebalo trocha do hĺbky prejsť, že prečo žiarliš a na čo žiarliš.
Vždy treba nájsť koreň veci a riešiť ten. Riešiť len symptómy je veľmi dočasné.
Myslím, že vždy to súvisí so sníženým sebavedomím, najmä ak píšeš, že sú to banality.
Nesľubujem ani náhodou, že viem pomôcť, ale môžme skúsiť.
Ak chceš tak mi napíš na emaema@hotmail.sk

Delete

Presne, nežiarliš len tak. Je to podozrievavosť, potreba vlastniť alebo máš len obyčajný strach? Máš strach a ten ovláda každú ľudskú bytosť. Čo s tým? Bojíš sa, že sa niečo do... a ty ostaneš sama? Zbav sa tohoto strachu a prestaneš trápiť priateľa. Ľudia sa boja osamelosti a idú aj cez mŕtvoly len aby neostali sami. Nik ti nepomôže - pomôcť si môžeš len sama svojím zmýšľaním. Ovládnuť svoju myseľ je to najťažšie v živote človeka. A stále mám pocit, že sa to nedá. No skús...
Pretože ak dáš do vzťahu nejakú pochybnosť čo i len (žiarlivosť) a trápiš priateľa tak pôjde inde. Nikto sa nechce trápiť. Ľudia nechcú byť silnými na úkor vlastného šťastia a preto všetko čo sa nezhoduje s jeho očakávaniami začne vzťah nahlodávať... A žiarlivosť a hádky týmto podnetom určite sú.