Zrazene kusy krvi pocas menstruacii, co je to?

Príspevok v téme: Zrazene kusy krvi pocas menstruacii, co je to?
fghj

Pocas menstruacii zo mna na treti den zacali vypadavat take huspeninove hmoty zrazenej krvi nieco ako konzistencia pudingu ked to mam tak opisat. Ale bolo to v dost velkom mnozstve asi tak ako mensi potrat. Potrat to nebol ale k nemu by som to prirovnala. Niesom tehotna lebo nesexujem s nikym.
Ale preco to take zo mna vypadavalo? Co to znamena? Nikdy som take nieco nemala. Predtym boli trosku silnejsie bolesti krcovite ale potom to preslo a nasledne do niekolkych hodin to zacalo zo mna vychadzat. Mala som to na vlozke a tiez nieskor aj ked som si menila tampon tak vtedy to take cluple do vecka a som myslela ze sa mi tampon rozpadol ale kukla som a on bol cely ale ta hmota sa drzala v tele na nom a ked som ho vybrala tak vtedy aj ona vyletela do misy.
Co to moze byt podla vas baby? Teraz to uz zo mna nevychadza a menzes mi konci. Ako je to v poriadku alebo..?
Dakujem

fghj

A teraz pozeram lepsie ze mi pisete ze to moze byt myom alebo zapal? To vazne? Nemam nejake ine tazkosti. Menzes skoncil a teraz zo mna vychadza trosku take tahave priesvitne ale bolesti niesu.

fghj

Dakujem Vam za odpovede. Mam 27 rokov a preto som sa zlakla lebo doteraz som to nemala tak. Uvidim ako to bude najblizsie ci to bude zase zo mna tak vypadavat. Jedno nechapem ako preco som to doteraz tak nemala ked mam 27. Ale upokojili ste ma. Dufam ze to nic neznamena ak sa to objavilo az teraz tak.

ddana

Menštruačná krv sa v organizme nezráža teda ani v pošve... Súhlasím s wee, jedná sa o slizničné tkanivo, ktoré bolo pripravené v maternici na oplodnené vajčíko a keďže k otehotneniu neprišlo, maternica sa čistí. Normálny fyziologický proces organizmu. Presne o tom je menštruačný cyklus.

Biela Kobra

Je to normálne. Krv sa zráža pomerne rýchlo, takže ak máš silnejšiu menštruáciu (čo zvyčajne býva na tretí deň), a sedíš alebo sa menej pohybuješ, takže krv nevyteká do vložky, veľmi rýchlo sa zrazí v pošve, a potom záchod padajú kusy zrazenej krvi. Buď šťastná, že ti to funguje, a netráp sa tým. Ja to mám takto už 30 rokov a žijem :D

Renča_01

Mne sa to stalo tiež minulý mesiac. Predtým mi meškala menštruácia 14 dní, potom bola dlhšia, ale slabšia a minulý mesiac som ju dostala poriadne silnú a s vyššie opísaným nálezom. Už teraz mám obavy čo bude tento mesiac.
Ja som žiaľ v zahraničí až do 6.1., takže u lekára som nebola. Čo som sa pýtala viacerých tak to môže byť zápal maternice, ale aj myóm, príp. polyp maternice. Ja mám tiež obavy.

Monika1984

Je to uplne normálne ! Stava sa to takmer každej žene ja to tiez občas mávam ale nie pri každej menstruacii