Padol som. Mám zlomenu nohu?

Príspevok v téme: Padol som. Mám zlomenu nohu?
BolíMaNoha

Caute. Ked som siel po schodoch zo skoly strasne som padol. Bolela ma noha. Postavím sa a krivanim prejdem domov. Ked dám dole ponožku zistím že členok mám strasne opuchnutý!!!
Mám zlomenu nohu? Prosím povecte že nie! Este ma aj hlava bolí... To s tým nesuvisí nie?
Ten členok je fakt pekne opuchnutý ale vsak som predsa len chodil normálne!! To by som nepresiel so zlomením členkom tak! Nie? Myslíte že sa dá chodiť aj so zlomenou nohou? Prosím povecte že nie je zlomená... :,( Ako to zistiť? Hýbať s nou môžem. Ale členok je fakt opuchnutý.

philips

Keby blbosť kvitla, tak vďaka tebe je na svete o 10% kyslíka viac...

Chirurgia, RTG. Nebolí to a radiačné ožiarenie je také malé, že ti absolútne nič nehrozí.

adri3335

Mozes mat kludne zlomenu nohu aj ak si s nou chodil.Dokonca ani ta bolest nemusi byt brutalna a mozes mat zlomeninu taktiez opuch nemusi byt extremny.Chod na chirurgiu nech ta poslu na rtg,pretoze ak mas zlomeninu a zle ti zrastie budes mat dozivotne nasledky alebo ti budu musiet nohu nanovo lamat a operovat.Neviem naco cakas rtg ta nezabije lekar ho zhodnoti a ty budes kludny a vediet ci to je zlomenina alebo nie lebo takto sa to tazko hodnoti.

wee

Tak si namoc nejaky kus latky alebo vreckovku do studenej vody a priloz na to opuchnute miesto, to ti neublizi a malo by to zmiernit opuch ;-)

BoliMaNoha

Co teraz kukám na nete ono to možno bude "len" vyvrtnuté.
Na to by sa mali dávať nejaké octanové náklade či čo.
Ja nič také nemám.
Neporadíte čo na to dať? Kebyže je to vyvrtnuté tak nohu mať hore to viem. Už ju aj mam. Ale s čím to obložiť? S niečím studením? či?
Dufam že je to vyvrtnuté. Strasne budem rád ak to bude "len" vyvrtnutie.

wee

Omg ty mas kolko rokov? Ved nerob paniku, rentgen vobec necitis, to je nic.....sak pockaj na rodicov a chodte spolu na pohotovost...mas to asi vyvrtnute alebo narazene...keby si to mal zlomene, tak by ta to bolelo stale a nemohol by si s tym hybat...alebo mozes mat nalomene drobne clenkove kosticky...kazdopadne lekar ti to aspon obviaze a da nejaku chladivu mast proti opuchu...

BoliMaNoha

A ten rentgen ako to prebieha? Mám sa báť? Tam je tusím tá radioaktivita nie? Aký je to pocit ked vám robia rentgen? Nemám sa báť? :( PRECO SA TO STALO ZROVNA MNE!!!

DobreAle

Dobre ale nikdo neni doma. Mozem pockat aspon pol dna? Nic sa nestane? A ked ma teraz uz takmer nebolí tak aká je sanca že je zlomená? Ja naozaj nechcem mať zlomenu nohu... :,(

sewie

CHOD DO NEMOCNICE NA RENTGEN!!!! zlomena byt nemusi ale moze! kamaratka chodila na zlomenej nohe cely den, ked to doktor zbadal skoro odpadol!