Myslí si, že sa k nemu vrátim?

Príspevok v téme: Myslí si, že sa k nemu vrátim?
novie

Ahojte,
chcela by som vás poprosiť o rady, najmä čo sa chlapov týka.
S bývalým nie som už pár mesiacov, po rozchode ma vyhľadával, kontaktoval, tak som si ho všade zablokovala. Mali sme veľké problémy. Už mám iného priateľa. Prednedávnom som chcela, aby sme si to všetko vysvetlili (možno sa pýtate prečo až tak neskoro, ale proste verte mi, musela som počkať, kým "chvíľu" vychladne), tak som odpísala, že sa s ním teda chcem stretnúť a porozprávať sa. Samozrejme, že chcel aj niečo viac. Ale najviac ma zaskočilo, keď som videla ako ma má stále uloženú v mobile "láska moja", naša fotka na zvonenie, stále všetky naše fotky v mobile. Pritom viem, že tiež už pakčí s druhou. Prečo to je tak? Stále mi na ňom veľmi záleží, aj keď mi ublížil, ale nikdy by som sa k nemu nevrátila.

5.5 elsa

novie píšeš že ste mali veľké problémy neviem čoho sa týkajú,ale asi si mala dosť pádny dôvod na to aby si sa s ním rozišla a už sa k nemu nevrátila možno by si mala dať šancu tomuto druhému ako sa cítiš s ním teba to asi ťahá k tomu druhému ale pozor tie veľké problémy môžu byť časom ešte horšie no zmeniť sa nezmení to je už len o pretvarovaní lebo od teba niečo chce hm ? na tebe záleží ako sa rozhodneš dáš sa s ním opäť dokopy zasa sa s ním rozídeš a tento už ťa chcieť nebude predpokladám lepší nezahrávaj sa dobre si to rozmysli a jednaj s ním na rovinu hlavne sa správne rozhodni a to je myslím že tento terajší :)

novie

LMarika ja som si toho veľmi dobre vedomá. Napísala som na konci, žeby som s k nemu nevrátila. Len ako stále zaľúbenú ženu ma to trápi, to je všetko.

LMarika

Ak ti niekto ublizil raz, urobi to aj druhykrat, tretikrat, bude to robit neustale, aj keby to zrovna s tebou dotiahol az do Posty pre teba, kde by podal herecky vykon hodny Oscara a kde by rozraval dristy typu: "Bol som taky a hentaky, ale zmenil som sa, pre mna existuje iba jedna jedina zena a to si ty a ak nemam mat teba, tak potom uz nechcem v zivote ziadnu inu, bla, bla, bla...", no akonahle by si sa k nemu opat nastahovala, znovu by sa vsetko vratilo do starych kolaji, to mi mozes verit! MUZI KLAMU!!! Vsetci muzi bez vynimky klamu a klamu, az sa hory zelenaju. Najviac klamu vtedy, ak sa snazia ziskat nejaku zenu, ci uz ziskat ju za frajerku prvykrat, alebo dvestoprvykrat, je upne jedno. Inak ako klamstvom a planymi slubmi to proste nevedia a nikdy vediet nebudu. Slovo robi muza muzom? Nepoznam jedineho, ktory by svoje slovo dodrzal. Muzi totiz nas, zeny, strasne podcenuju v jednej veci. A to vo veci tej, ze s o nas mylia, ze ked nam naslubuju hory-doly, co ale ani pri najmensom nemaju v umysle splnit, tak budeme stastim cele bez seba a vrhneme sa im okolo krku... Mudra a inteligentna, realne zmyslajuca zena, sa nenecha planymi slubmi opantat, ale hlupucka naivka ano a velmi lahko. POtom jej uz zostanu iba oci pre plac, nic ine. Bud stastna s tym, koho si si vybrala a byvaleho daj na FB bokovat, zmen telefonne cislo... Popros kamaratky, aby mu nedavali na teba kontakt... Jednoducho sa s byvalym uz nestykaj, vymaz si ho zo svojich myslienok a aj zo zivota.

novie

Cariboo je pravda, že on je z tých, čo vedia veľmi dobre hrať na city. Ale nechápem, že si za ten čas ešte neuvedomil, že to nemá zmysel. A akú vhupnúť z jedného vzťahu do druhého? Áno, aj tu je pravda, že by sme mali počkať, pokiaľ nás stará láska neprebolí sama od seba. Ale neviem, či bohužiaľ alebo chválabohu, prišiel môj terajší. Mám ho veľmi rada, ale bohužiaľ ten bývalý je stále v hlave. Myslím, že to je normálne, keďže som sa s ním dala dokopy tesne po rozchode.

Cariboo

tipujem ze hra na city, asi to este nerozchodil.nedaj sa zlomit, ked si sa raz rozhodla, vedela si preco, tak sa toho drz.

btw, daj navod ako rychlo vhupnut z jedneho vztahu do druheho, myslim ze tunajsie osadenstvo osamelych srdc by sa potesilo kazdej rade :)