Navždy budem len kamarátka. Bolí ma z toho srdce.

Príspevok v téme: Navždy budem len kamarátka. Bolí ma z toho srdce.
Deborah02

Ahojte, mám problém, ktorý asi zažije niekedy v živote každý.
Je človek, do ktorého som sa pred rokmi zaľúbila. Bol to prvý chlap, a zatiaľ aj posledný, do ktorého som kedy bola zamilovaná. On vždy vedel, čo cítim. Chodili sme spolu von, bavili sme sa. No náš vzťah vyzeral viac menej tak, že chvíľami ma namotával, a potom bolo obdobie, že ma ignoroval, ako sa mu zachcelo. Trvalo mi dva roky, kým som naňho prestala myslieť a zmierila sa so situáciou, pomohlo mi to, že bol v zahraničí.
Teraz sa ale vrátil. Hneď sa mi ozval. Ale ja už to teraz vidím, že chce len kamarátku, lenže viete, srdcu neporučíš, teraz naňho musím stále myslieť. A keď sa s ním bavím, tváriť sa, že som kamarátka. Radiť mu, ako má osloviť slečnu, ktorá sa mu zdá sympatická.
Moja kamarátka mi radila, nech s ním preruším kontakt. Viem že to je najsprávnejšia vec, hlavne preto že takto nemôžem chodiť s inými chalanmi - príde mi nefér chodiť s niekým, keď v srdci nosím iného. Ale nedokážem sa vzdať aspoň toho, čo mám.
Prosím poraďte mi, ako sa mám zmieriť s úlohou kamarátky?

alik3

baby, preco sa trapite pre chlapa, ktory vas nechce? nechapem, neviem si ani moc predstavit, ze by sa mi to stalo. asi ma na to svoje dovody, preco si nevie prestavit nieco viac, takze co, neprislo k suladu, neriesim, idem dalej. a ak sa mu nepacite, tak duplom osrat (pardon za vyraz).
ale zase sa mi to stalo opacne a aj pre mna to bolo tazke, lebo som vedela, ze pride moment, ked ho stratim ako kamosa.

hana7648

ahoj,
nesuhlasim s grawa
ja som toto zazivala sedem rokov, napis mi email ak chces a porozpravam ti o tom viac,nechcem to pisat verejne :)

Sokky

Deborah002
Ale rozmýšľaj písal ti tak vždy? Že sa s tebou super rozpráva. Ak nie tak ťa len a len vodil za nos. S takým do prdele sú aj lepší. Alebo vieš čo zostaň s ním kamarátka nech ťa to teda zožiera vnútri a hraj sa že nič. Hovorím ti len že fakt tam už není nádej nechaj si ho ako ma kamaráta ale nepíš mu keď tak nech ti napíše on napíš mi pár viet že ako sa máš a koniec. Ak ti bude písať stále tak tam záujem je a možno máš ,,šancu,, Ale moc by som tomu neveril. Podľa mňa ťa len namotáva alebo sám nevie čo chce.

Deborah02

Ja viem že tam nádej nie je. Ale ked on mi minule povedal, ako dobre sa so mnou vie porozprávať a tak.. proste on to berie že som fajn kamarátka... a zrazu si ho odvšadiaľ vymažem... proste, je to hlupe voči nemu...

grawa

Jooj presne toto som zazila

Tahalo sa to 6 rokov.. vzdy som vedela, ze z toho nic nebude ale zaroven vzdy som dufala a snivala..a vies co?

Kasli nato, prerus kontakt uplne.. vzdy budes ta druhe, ta nepodstatna a budes stale smutna:(,

Viem, ze je to nepredstavitelne, lebo vzdy je tam ten kusok nadeje, ze co ak raz nieco..

Ale nie, nestane sa to,, len sa budes dalej trapit..

Deborah02

Akože, on sa neozval až po dvoch rokoch... za ten čas čo bol preč sme si raz za čas napísali... boli aj pokusy sa stretnúť... ale nevyšli...
až teraz keď je nazad sme sa stretli.

Sokky

Tým že sa vrátil a zavolal ti tak sa ti spomienky vrátili a zase si zaľubená musíš s tým bojovať on asi nemal tak super ,,kamarát,, keď sa až po 2 rokoch ozval

Delete

A viete prečo ste sa z toho nespamätali? No pretože to bolo naozaj skutočné a milovali ste. A láska nikdy neskončí.

A čo sa týka kamarátstva tak...aj keby to bolelo akokoľvek tak by som neodišiel...Je to moja zodpovednosť a môj problém.