Menštruácia počas noci

Príspevok v téme: Menštruácia počas noci
Karina478

Všetky moje spolužiačky sa sťažujú na to ako vždy pretečú v noci či už s tampónom alebo s vložkou. Ja som z toho trošku debil a nejako to neviem pochopiť jak sa dá v noci pretiecť. Ja keď to mám tak zalahnem, zaspím, ráno sa zobudím a bud na vložke nemám ani kvapku alebo len malý fliačik občas. Neviem, čím to je. Cez deň ho mám myslím celkom silný. Možno to bude tým ako spím alebo silou vôle nejako to viem ovládať či čo :D Ja viem, že riešim totálne zbytočnosti ale pre mňa je toto záhada :D pretože predávajú vložky na špeciálne na noc nejaké dlhé. Načo sú mi dlhé vložky na noc. No pre mňa je to nepochopiteľné.

akinom007

Zuzi77/ to mi je tiez uplne jasne nemam menstruaciu 1 rok :) ale dat si always night a ist sa pocas noci este sj 1-2x prebaliť a vzdy pretecena a na vložke ani kúsok bieleho ....
Rano a Cez den uz potom tak silne nemam...
Teraz je napr 00:23
Okolo 20tej som sa osprchovala dala ob super plus a vložku pod to, ležala som pri TV -okolo 21:30 som bola komplet pretecena pyzamo, gauc vsetko ...znova sprcha prezliect ...další super plus tampón do pól noci detto teraz som si dala nočnú dlhu always uvidime co bude dorana ...cez den som vzdy v celku ok a nemam takéto menstruacne extrémy akonáhle si ľahnem koniec detto bolesti len v noci respektíve nad ranom

zuzi74

Pri spanku moze vlozka kludne pretiect aj zboku, na to nepotrebujes mat silnu menstruaciu. Trochu sa pomrvis a uz to jede.

akinom007

Maoam/ ok dobre si to napísala ale to nie je moj prípad napr neviem ci si čítala moj príspevok tu v tejto téme mne to tečie v ležiacej polohe mam strasne silnú menstr. rano ked sa postavím uz nie

Lyseth

Maoam vam to vysvetlila presne. Ak si k tomu pridate gravitacna zakon tak pochopite preco sa po zobudeni rozkrvacate viac. A inac v noci je lepsie dat si tampon napr. ob super. Pripadne ist spat neskor a vstat ako bezne aby ste ho nemali viac ako pat hodin.

alik3

tym, co maju silnu menstruaciu by som odporucala menstruacny poharik. je to na nezaplatenie a zdravsie ako tampon. a o noci ani nehovorim, to som vzdy musela aspon raz vstavat, aby som sa prebalila.

Biela Kobra

Karina478, nenájdu sa dve ženy, ktoré majú rovnakú menštruáciu. Ak patríš k tým, ktoré v noci slabšie krvácajú, nerieš to a buď šťastná.

dixit

jj, Maoam, to sa mi zdalo, že keď si dám na noc tampón, tak dajme tomu, po 7 hodinách je celkom normálne nasiaknutý (ale stačí mi mini!), ale keď mám vložku, tak je na nej úplne minimum - tak že asi keď ležím, tak to skrátka zostáva dnu :) ale pri väčšom krvácaní by to nehralo až takú úlohu.

keď už sa to rozoberá, viem, že aj cez deň to krvácam slabšie než niektoré kamarátky. nesťažujem sa, len by ma zaujímalo, či to nejako súvisí s plodnosťou? menej krvácania znamená menej vznikajúceho endometria počas cyklu, nezhoršuje to možnosť uhniezdenia vajíčka alebo také niečo?