pre muzov-prsia

Príspevok v téme: pre muzov-prsia
asiniecotake

otazka hlavne pre muzov - su tieto prsia prilis male?nechcem nijake vseobecne tvrdenia o tom ze kazdy to ma inak,chcem konretne vas nazor.
ide o to ze mne sa takto pacia,ale ked som si ich merala podla tabulky velkosti,vyslo mi ze nemam ani Acka, su AA, co je uz urcite velmi malo pre muzov. tak co teda?takto na pohlad.

Andrej

SLobodna, este raz dakujem za pochopenie. Uvedomuejeme si nebezpecenstvo.
Ked pride nato... skoro kazda fotka co sem pride bude nejako nebezpecna... ono ani pozerat sa na opuchnute tela, vyrazky ci plesnive necthy nie je bohvieco... to vieme... budeme hladat optimalne riesenie.

Dakujeme, ze nam zostavas verna... robime to preto, aby sa miliony ludi lepsie starali o svoje zdravie :)

Lyseth

Asiniecotake ono vela robi aj osvetlenie pri foteni. Staci zmenit uhol fotenia a opticky sa velkost meni. Vies tienenie, dopad svetla a tak.
Zalezi vsak od chlapa ake preferuje. To je ako niekomu sa pacia brunety a inemu blondiny. Jednemu tucne, inemu chudke. Pozri kojit ak budes mat deti budes moct aj s malymi prsiami. A ked zostarnes tak ti aspon nebudu ovisat ako tym co maju trojky stvorky. Sportovat pre teba tiez nebude problem ako pre prsnate ktore su musia kupovat specialne sportove podprsenky.
Andrej tak este raz dik.

asiniecotake

Lyseth,ak sa pozries na prvu stranu este,pridala som fotku zboku, a vidis ze oni naozaj su do priestoru veelmi male
fakt sa nechcem chvalit,chcela som nazor,ide o to ze ked je niekde debata o malych prsiach, muzi sa vyjadria ze aspon take Bcka,do ruky,no a ja som sa ani nepriblizila k Bckam,napriek tomu uplne plocha nie som,tak som chcela vediet..

Lyseth

Autorka ty si sa s konom zrazila? Toto su podla teba male prsia? Ved mas super prsia akurat idealne.Ak das ruky pozdlz tela normalna velkost. Takze neviem ci si sa prisla pochvalit aby ti baby zavideli ale nemas co riesit.
Uz vidim ako si tu budu nad nimi chlapi z fora lestit tago celym nazhaveni.

mimikro

uplne bezne normalne prsia, dokonca spredu vyzeraju troska umelo. vidno, ze mlada je naozaj mlada a v jej veku ma taketo prsia vacsina bab. to len starsi muzi uz nad tym mozu slintat, lebo to co maju doma je uz primerane povisnute. ale my mlady chlapi to pokladame za bezny standard.
este na zaver tolko ze teda ked by sa moja priatelka takto odfotila a strelila to na internet, tak na mna moze v tu chvilu zabudnut.
a este predsa druhy zaver velkost moze niekedy potesit ale ani jednu priatelku som si nikdy nevyberal podla prs. to uz ako o com to je? vynimocne suhlasim s nazormi slobodnej. ziadny mlady chalan sa z takychto obrazkov nepototo a ked bude mat mlada osemnast tak uz to nebude (snad) ani ona riesit.

miki24

Slobodna slečna zase mať asi 14 rokov rokov nebude skôr viac tak aký adolescent. to je dorast zrejme a začína sa obzerať asi za chlapcami.moja sestra v 15 bola plochá napr. ako lata...

Nina.

Žiadna normálna a sebavedomá žena si nepotrebuje niečo dokazovať tým, že vycapí svoje nahé prsia na net a čaká na uisťovanie o kráse svojích pŕs od cudzích ľudí na anonymnom fóre.
Zakladateľka by si mala v prvom rade dať do poriadku sebavedomie a až potom riešiť svoje prsia, ktoré sú na rozdiel od jej sebavedomia v poriadku.

Slobodna

Velmi sa mylis ak si myslis,ze sa da tazko zistit kto si a dalsia vec, lolitky velmi radi drazdia uchylov ale nerataju s casto katastrofalnymi dosledkami. Zena ma mat nejaku uroven. Cize kazdej ktorej nesedi podprda, ma krasne kozy ich musi vytrcat?