Nezmyselný život?

Príspevok v téme: Nezmyselný život?
Baragan

Má život zmysel, alebo inak stoji za to žiť? Áno aj nie. Nastanú okamžiky ktoré za to stoja, ktoré prinášajú chuť do života silu pokračovať. Ale akoby to bolo pravidlo, tak sa objavia chvíle pri ktorých mám chuť zaliezť si pod zem či skočiť do hlbokej priepasti.

Z toho nekonečného kruhu nevidím žiadne východisko a vy?

Delete

Baragan - obráť sa na Plejáďanov :) Tí sú veľmi múdri, šikovní a veľmi veľa ťa môžu naučiť :) Aj ja som im veľmi vďačný :)

Martinit

Anjelik máš PRESNE také isté písmo ako ja.
Hlavne na tých číslach to dobre vidno.
Teda ak to je tvoje písmo

anjelik *

Presne tak, To, že si povieš, že aspoň mám dve zdravé ruky je tiež výsledkom zamyslenia sa a nájdením východiska z neutešenej situácie. Síce to problém nevyrieši, ale si zbytočne ďalej nepoškodzuješ telo a možno s tými rukami aj vytvoríš niečo zmysluplné. Čo ja viem, pozametáš dvor? :o)))

no2

Anjelik, veľmi pekne píšeš. Inak povedané je to o tom, že pády svedčia o neschopnosti človeka. Každý pád človeka prinúti, aby sa nad sebou zamyslel a tým sa posúva vo svojom vývoji ďalej alebo aj neposúva.
Ak sa však človek mysľou nemôže nikam posunúť, tak si môže aspoň povedať, že ma dve zdravé ruky:-)

anjelik *

Nie, nešlo o ten moment pádu, ale o to, že to zlatíčko sa postavilo, otriaslo a kráčalo ďalej.
Nie je hanbou padať, hanbou je zostať ležať. Čiže, padať budeš znovu a znovu, ale tie pády ťa majú doviesť k zamysleniu sa, prečo sa to deje a k poučeniu, pochopeniu.
To, že si znudený, je znakom toho, že si nepochopil, prečo padáš. Nuda je ukazovateľom poklesu duševných síl, poklesu vôle a východisko je len jedno, zosilnieť. To sa deje len chápaním a nie chrápaním. :o))) Tak sa láskavo znovu postav a kráčaj k ďalšiemu pádu, ale ten sa dá aj oddialiť. Ber to všetko ako skúsenosť a podľa možnosti zostaň rovnako dobre naladený v okamihoch víťazstiev ale aj prehier. :o)

No a menšia injekcia, nech sa ti trochu duša preberie- obrázok. ;o)

Baragan

hihi5 - počul som že nejaké sa dajú splašiť v okolí južného polu =)

_meno - myslím že anjelik * to vcelku vystihol. Nech robím čo robím po vrchole vždy nastáva pád, a ako tak vidím ma to tak každý. Už som z toho znudený.