Palenie záhy, reflux, dávenie

Príspevok v téme: Palenie záhy, reflux, dávenie
Dolby

Ahojte,

uz je to druhy mesiac (s asi 2 tyzdnovou prestavkou) co mam tieto problémy.
Zacalo to z nicoho nic, ráno som vstal, nutkanie na zvracanie, nechutenstvo......nepreslo ma to za 3 dni, automaticky bola navsteva na Gastre. Spravila sa endoskopia a vsetko bolo negatívne. Doktor mi ale dal Famutidin a Dicetel.
Zacalo sa to zlepsovat az by som povedal ze to bolo uplne OK, tak som zacal jest ako predtym, tj. aj v noci pred spanim. Po 2 tyzdnoch lepsieho stavu sa mi to vsetko vrátilo. Na kontrole mi doktor povedal, ze to su nervy, stres...odpovedal som mu na to, ze nijako extra väcsi stres alebo nervozitu momentalne nepocitujem.
Jedol som vela a aj vtedy, ked som este nemal strávene predošlé jedlo......a myslim si, ze to je ten problém co vyvolal tieto reakcie....+ zrejme som jedol aj rychlo a hltal,..proste ked som nemal cas., tak co najrychlejsie zjest.
Nic mi k tomu nepovedal, len ci som zvracal sa pytal,...nezvracal som. A potom som sa pytal uz len ja, co som si pozistoval na nete, ze vylucit (obmedzit) zo stravy alkohol, kavu, bublinkové, cokoladu, sladké.....dalej ze je dobra soda bikarbona, mineralka Fatra, jest pomaly a castejsie v mensich davkach, na noc si dat vankus vyssie..atd.

Z volnopredajnych liekov na to mam Gaviscon, ale pomoze len na chvilu, nechcem to velmi cumlat.

Rano vstanem, dávenie, po chvili prejde, najem sa (jest mi chutí) a potom neskôr to znovu pride, proste nemam chut do jedla aj ked som hladny, ale zjem. Uz som aj schudol. Vecera resp. ked je nejake tazsie jedlo tak sa snazim najneskôr o 22,00hod a potom uz nic alebo ked nestiham tak uz radsej nejem vôbec, len tekutiny alebo ovocie.

Lieky mam este na 7 dní. Mávam aj také čudné stavy ako závrate, pocit na hnačku ktory hned prejde, raz som hladny, raz ma nafukuje...

Neviem, tehotny nie som:)......co by ste mi este poradili?
Dakujem za kazdy koment.