Infarkt?

Príspevok v téme: Infarkt?
aspen3

Ahojte. Chcem sa poradit. Mal som pred rokom a pol infarkt prejavy som mal bolest na hrudniku a strielalo mi to do sanky. Skoncil som v srdcovo cievnom ustave. Dali mi stent a bolo to celkom ok. V poslednom case ale mam taky problem ze zase mavam tie bolesti do sanky. Bolesti na hrudniku nemam len ta sanka. Ale take iste ako pri infarkte. Mozno nieco mensie. Mozu to byt priznaky bliziacich sa srdcovych problemov? Alebo len nervoeveho povodu? Dakujem za rady.

NO2

Na zanesené cievy poznám recept z lekárne starej matere. Každý deň si treba spraviť praženicu so žihľavou.
Akurát, že vajíčka obsahujú veľa cholesterolu, tak neviem ako im to kedysi tak fungovalo. Asi nemali toľko vajec:-)

dalidka

ako joke dobré:-)
šak aj u nás sú 3 ústavy srdcových a cievnych chorôb,kde majú dosť skúseností s Tvojimi diagnózami

RNG

Cistenie ciev lecitinom, riedenie krvi fibrinolytickymi enzymami, branie vitaminu C E a L-lysinu na posilnenie kolagenovych struktur v tele, tj aj srdca.
vitaminy D-3 a K-2 na odstanenie kalcifikatov z makkeho tkaniva a na absorbciu mineralov,
koenzymQ-10 vo forme ubiquinol, tiez PQQ a ATP na podporu energie vyrabajucich mitochondrii, najma v srdci je ich kopa a ked ich nemas dost, tak zacina srdce nepravidelne bit.
Pomahaju aj mineraly ako draslik/kalium/potassium vapnik/kalcium a najma horcik/magnezium.

aspen3

Nechces byt moj kardiolog :-).? Aj ked ja by som sa uz najradsej zase odpratal naspat na Floridu a nie tu tvrdol. Len sa akosi bojim :-(

aspen3

Hej chodim na pravidelne kontroly. Na marec som ojednany na holtera a ergometriu. Ale co dovtedy? V novembri som mal tiez holtera aj mi tam nieco zachytili len sa nevedia rozhodnut ci je to fibrilacia alebo flater. Myslim ze ani jedno nie je nic z coho sa mozem radovat.

dalidka

pokiaľ Ti robili abláciu,mal by si byť pod dohľadom kardiológa,príp.zvážiť zavedenie vhodného kardiostimulátora