Chvilkove hrozne pocity

Príspevok v téme: Chvilkove hrozne pocity
splicer

Dobry den,

pri akejkolvek cinnosti pocas dna sa mi zacnu vynarat zvlastne spomienky akoby z detstva (ale nie negativne) a citim sa pri tom hrozne zle, sklucujuco, je to taky silno depresivny pocit. Nepricetne pozeram asi 1 az 2 minuty do prazdna. Kedysi sa mi to stavalo iba parkrat do roka ale v poslednom case sa to stava tak 1x az 10x do tyzdna, niekedy dokonca aj viackrat za den. Potom co sa mi to stane nemam uz chut nic robit a aj pol hodinu som uplne bez nalady. Robi mi to vazne starosti lebo je to stale castejsie a je to velmi, velmi hrozny pocit. Navyse citim taky slabo palivy pocit v lavom ramene a prechdza caz lavy bok az do hlavy. Nezda sa mi to velmi normalne. Zda sa mi to sice ako velmi netradicny problem ale stretli ste sa uz s niecim podobnym?

Katy.6

Toto dôverne poznám, hlavne v poslednej dobe. Neviem čo to má znamenať, ale keďže môj psychický stav sa zhoršil v mnohých ohľadoch až tak že to je nezvládnuteľné som bola prinútená vyhľadať psychológa. Idem tam po sviatkoch som zvedavá čo sa dozviem.

Skús sa zamyslieť nad tým prečo ťa ten pocit nechce opustiť, či ti to niečo tvoje podvedomie nenaznačuje. Možno nejaký nevyriešený dávny problém.

splicer

Prepacte, zrovna mi mrzol pc koli prehladavaniu antivirom taksa mi to asi kliklo same 2x odoslat a neviem tu druhu zmazat tak piste sem.