Hnacka, vracanie, zaludocne problemy

Príspevok v téme: Hnacka, vracanie, zaludocne problemy
lucik0937

Zdravim..prosim sirne o pomoc..ano vcera boki Vianoce a som sa tak trosku lrezrala..do pol 2 som mala hrozne bolesri zaludka a bolo mi zle..o pol 5 ma neskutpcne napinalo a o 8 som vracala..medzitym som bola 3 na wc co ma prehnalo a teraz ma poriad e lrehnalo 2krat..stale mi je zle na wc chodim ..uz mam toho dost..dnes by som rada este chodila koledovaf po dedi e...ale taktp?! Prosim pomozsre?

CHios

Môže to byť aj otrava jedlom, aj infekcia (bakteriálna / vírusová). Ja by som odporučil dočasnú hladovku a niečo na prečistenie tráviaceho traktu od nežiaducich patogénov. Mne sa osvedčila Masticha Active. Tá vyčistí žalúdok od škodlivých baktérií a obsahuje aj probiotiká, takže super. :-)

Pipino

Netaraj Redka, pred a pocas vianoc sa vyskytlo virusove ochorenie - rotavirusy. 6-12 hodin zle a ukoncene vracanaim, nasledne na druhy a treti den hnacka, miernejsieho charakteru, do 7 az 8 dni uprava stolice. Odporucana je striedma strava, pripadne dieta, pomaha aj Coca Cola v malom mnozstve. Zial je to dost nakazlive, ak to ma jeden v rodine, budu to mat aj postupne ostatni, pokial nie su neustale nalozeni v liehu, umyvanie ruk......pomaha len malo. Treba pretrpiet. Nebezpecne je to u malých deti - hrozi dehydratacia.

Cindy7777777

fu, tak to sme urcite viaceri, celu noc ma bolel zaludok a pichalo v boku, 12 hodin v kuse, to sa mi este nestalo.. dnes len macesy a cierny caj, snad to prejde