Vážný problém

Príspevok v téme: Vážný problém
Kitty-Chan20

Dobrý den,viem ze si to asi nikto neprecíta ale chcem sa tu zdvôverit o mojom probléme .Mám 11 rokov a mam velmi nízke sebavedomie ,v minulosti sa zo mna smiali ze som tucna a vtedy sa to zacalo ,tento rok som schudla 15 kíl a uz sa smejú ale menej, ale stále mám nízke sebavedomie ,v skole som tichá a hanbliva nehovorim vela a doma hovorím celkom dosť ,bojím sa nieco povedat lebo si myslim ze poviem nieco zlé,mám málo kamarátov chcem mat vela kamarátov ale bojim sa ze sa so mnou nebudú chciet kamarátit ,ze ma nebudu brať takú aka som ale ja sa nechcem kvôli kamarátom meniť ale chcem aby ma mali radi takú aka som ...Pomôžte mi co mám robit, veľmi ma to trápi :(

šmolinka :)

nie, nie tak som to myslela... jasne, ze to by si dlho cakala kym budes na strednej.. neviem ci uz vobec si na druhom stupni zakladnej skoly.. ale skor tak, ze mozno ked budes na nich mila vela sa zmeni a aj oni budu mozno milsi ked im neukazes ze vsetko co ti povedia ta rozplace alebo sa ta nejak inak dotkne.. vtedy im len ukazes ze si fajnovka do ktorej mozu zaparat kolko sa im chce.. samozrejme, ze ked mas 11 rokov asi by ti nebolo moc dobre prilis vela chudnut, aby si nedostala nejaku poruchu prijmu potravy..mala by si sa poradit s mamou a mozno spolu najdete aj nejake riesenie ohladom zdravsej vyzivy aj spoluziakov :) urcite ta ma rada a poradi ti ked sa jej zdoveris :) myslela som tu vec tak, ze puberta toho vela zmeni aj v tebe aj na tebe a zazijes kopu veci, tvoje pohlady na veci sa zmenia aj ty sa zmenis a na strednej uz bude vsetko uplne ine :) ale nemusis jasnacka az dovtedy cakat :) vela mozes aj teraz urobit nieco aby ta mali radi :)vela stastia ti zelam :)

šmolinka :)

ahoj kitty.. no podla toho co si tu napisala mi zakriknuta vobec nepripadas, vyzeras byt velmi dobre dievcatko, a poviem ti, ze aj ked ja som s nadbytocnymi kilami problemy nemala, ale tiez som bola slabsia, na telesnej som prilis nevynikala lebo som kopec veci kvoli zdravotnym problemom nemohla robit a spoluziaci sa mi velmi smiali aj mi fyzicky ako aj psychicky ublizovali celu zakladnu skolu skoro, takze velmi dobre chapem, ako sa asi musis citit a kolko asi aj kvoli tomu places a si nestastna, v dnesnej dobe zloprajne a skodoradostne deti, aj kvoli mne sa stale spisovali v riaditelni zapisnice a policajti chodili skoro nepretrzite do skoly a ja som bola vycerpana , jest som nemohla, spat a stale som plakala a nejedla.. musi to byt velmi tazke aj pre teba, ale mam pre teba jednu dobru spravu,, u mna sa to na strednej skole vsetko zmenilo, mali ma radsej teraz som zacala pracovat v skvelom kolektive s uzasnou sefkou, kde sa mi zda vsetko take idealne , az sa bojim :D vsetko klape, zacala som si sama seba viac vazit, mam pri sebe navyse aj muza co ma velmi lubi, mam sa rada a ti ludia okolo mna to asi vycitili.. este len pojdes do puberty pomaly, takze tie najkrajsie ale zaroven najtazsie roky ta este len cakaju, vsetko mas pred sebou, takze sa neboj, vsetko bude lepsie, snaz sa casto usmievat, aj ked nevies o com by si sa s ludmi rozpravala, neboj sa, niekedy sa staCi len pekne usmiat, opytat sa ako sa mas ? ALEBO popripade ked niekto v skole potrebuje pomoct tak mu pozicat pero alebo zosit alebo pomoct s ulohou, ale zas tak aby to potom nezneuzivali,... to sa casom naucis rozlisovat neboj sa :) zivot je pekny a je len na nas ako sa k nemu postavime.. vravim, tu sikanu a veci s tym spojene sme si asi presli viaceri, ale treba sa s tym len popasovat najlepsie ako to ide :) a hlavicku hore, vsetko sa vylepsi :) chod so vztycenou makovickou a neukaz im, ze sa ich bojis, lebo potom ich len povzbudis aby si do teba este viac udreli a boli este neprijemnejsi :) VELA USMEVU TI PRAJEM MOJA A NESTRACAJ HLAVNE NADEJ ! :)

Kitty-Chan20

Ked som si prečítala to co ste tu napisali je mi lepsie a mám zvýšené sebavedomie :)) aspon zatiaľ :) tak vam dakujem za povzbudzujúce slová :)

Ami_ 355

No... Ja ta síce nepoznám, no tiež som približne v tvojom veku (14) a ani ja nemam dokonalú postavu- vážim toľko koľko väčšina mojich spoluziaciek 2x... Keď som bola menšia tiež som mala z toho komplexy no časom som prišla na to ze nemá zmysel trápiť s pre debilitu iných. Ja za svoju váhu nemôžem pretože som chorá- neviem ako je to u teba no je to v podstate jedno... To ze nemáš kamarátov znamená ze si tých správnych ľudí ktorých sa vôbec oplatí púšťať si do života nenašla ale oni prídu.. Ani ja dom spočiatku nemala kamarátov no po čase sa našli ľudia ktorý pochopili ze váha je len číslo a dôležitá je duša človeka. S tým ako prišli kamaráti prišlo aj sebavedomie a ty debili ktorí tu sú, boli, aj budú si môžu hovoriť co chcú- viacerí z nich už pochopili ze so mnou sa neoplatí hádať pretože mam výnimočne vyvinutú schopnosť ako niekoho luxusne odfajcit... Ako sa hovorí kde pán boh zoberie inde zas pridá ;)) mas so mnou problém? Riešiť si ho sám je to tvoj problém! ;)) dnes už neriešim veci okolo mojej váhy pretože mam kamarátov, frajera, a na ostatných ktorí majú vlastne komplexy a potrebuju si ich na mne riešiť sa možem z vysoka vieš co... :)) dnes už bohužiaľ musím riešiť oveľa vážnejšie veci, takze sa tým netráp správny ľudia si ta nájdu tak ako mna;))
PS: ak mienite riešiť moju gramatiku alebo to ako asi vyzerá môj vzťah keď mam 14 tak si svoj názor nechajte pretože mna vôbec nezaujíma ;)

neries meno

Hlavne bud so sebou sama spokojna a maj sa rada taka aka si a potom ta budu mat radi aj ostatni... väcsinou to tak byva ze ak je niekto ini, tak sa z neho smeju, ale bud na seba hrda, ze nie si ako ostatne a kamosky, ktore za to stoja ta budu mat radi taku aka si ostatne su falosne a take kamosky nepotrebujes... vela stastia prajem :)