Mononukleóza

Príspevok v téme: Mononukleóza
maros_koo

Zdravím bol som u doktora s bolesťou hrdla a s únavou, zobrali mi krv na stitnu žľazu, doktorka dala antibiotiká prešli 2 týždne doktorka mi povedala že som prekonal mononukleozu a ešte nejakú infekciu, hrdlo ma bolí už menej ale cítim sa stále slabý,a ešte v lahu cítim takú no neni to bolesť ale niečo pod rebrom ľavým :/ nemám chuť k ničomu čo mám robiť? Ako postupovať ďalej?

RNG

oprava, dr Berksona.
Inac ako poznamka, virus EBV, co sposobuje mononukleozu v tele zostava dozivotne,. podobne ako aj mnohe ine virusy(herpesy CMV, rozne HPV a ine) a cihaju na oslabenie tela aby sa mohli rozmnozit a skodit rozne telu a preto tu zdoraznujem potrebu zvysovania viralnej imunity pre kazdeho, co najdes tiez v teme herpes, cez google.sk pod mojim nickom.

RNG

Na regeneraciu a odmorenie pecene a tiez boj proti roznym viralnym infekciam pecene je protokol dr bBrksona, najdes ho cez google pod mojim nickom a slovom pecen
Protokol sa berie spolu z dostatkom roznych mikrovlaknin co tu zamorenu extra vylucenu zlc z tela vynesu.

Iren 1

Pokiaľ si prekonal mononukleozu, tak tá bolesť svedčí o pečeni na ktorú mononukl. pôsobila a tak je potrebná pečeňová dieta a vitamíny na regeneráciu pečene....inak antibiotika pri monokl. nie sú potrebné, nakolko nepôsobia.