Buduca Rodina

Príspevok v téme: Buduca Rodina
polna ziara

Ahojte viem,ze ludia maju vaznejsie problemi dlho som rozmyslala ci sem napisem no moj problem ma velmi trapi a chcem sa poradit.Mam priatela s ktorym sme spolu 5 rok a planujeme aj spolocnu buducnost.S priatelom sa mame velmi radi velmi si rozumieme a mame toho vela spolocneho.No problem je z jeho rodinou.Jeho rodicia moji buduci svokrovci su velmi fajn dobre si spolu rozumieme prijali ma medzi seba.No problem je tak trosku s ostatnými clenmi rodiny jeho babka,sesternice atd... oni byvaju na dedine,ktora je dost daleko a priatel tam zvykne chodievat cez leto pocas jeho dovolenky.Ako svoju buducu zenu ma tam priatel chcel zobrat,ze si urobime romanticky vylet trosku si tam oddýchneme maju tam aj rozne kulturne pamiatky tak,ze sa tam trosku poprechádzame atd...No ked sa pytal jeho rodiny a povedal im,ze si ma chce priviest,aby som aj ich lepsie spoznala a oni mna povedali mu,ze nie a to sa zopakovalo tak 2roky posebe.Mna to velmi boli a aj sa ma to velmi dotyka pretoze viem od priatela,ze jeho bratranci si tam mozu kedykolvek priviest svoje buduce zeny a jeho sesternice zase svojich budúcich muzov,len mna ked si chce priviest povedia,ze nie.Vela krat som sa priatela spytala,ze ci maju nieco proti mne a priatel mi vravi,ze vôbec nie ze prave naopak hovoria o mne,ze som velmi mile a dobre dievca ze sa s priatelom k sebe velmi hodime atd...no ked si ma chce priviest tak proste povedia nie.Niesom urazliva no okrem toho,ze sa ma to velmi dotklo a boli ma to,tak ma to uz aj hneva,pretoze aj teraz cez sviatky tam priatel isiel aj zo svojim otcom a bratom cez sviatky na navstevu a priatel mi hovoril,ze sa na mna vsetci pytali aj jeho sesternica ze kedy bude svatba atd...opakujem niesom urazliva a ani citlivka no toto ma uz hneva zakazdym sa na mna vypituju no ked si ma chcel priatel priviest tam tak povedia nie ja som sa uz nahnevala a povedala som priatelovi,ze ked budeme spolu zit a oni budu chciet prist na navstevu tak ja z nasho bytu odidem a vratim sa az ked oni vsetci odidu.Viem,ze to vyznie velmi cudne,no uz ma to hneva ze sa takto voci mne chovaju a potom sa na mna vypituju a na dialku prejavuju zaujem priatel mi povedal,ze take veci nech ma ani len nenapadaju,ze on chce aby som bola doma,ked jeho rodina pride na navstevu,ze predsa budem jeho zena a patri sa to.Ja som priatelovi povedala,ze ano ma pravdu patri sa zostat pri navsteve no povedala som mu ze ja nemam rada falosnych ludi,ktori daju najprv jasne najavo svoj nezaujem a potom ked tam priatel ide tak zrazu maju velmi velky zaujem je to podla mna z ich strany dost velka falos.Neviem si to vysvetlit preco sa takto voci mne chovaju ked teda proti mne nic nemaju.Neviem co uz dalej a potrebovala by som rady ako sa mam ja chovat voci nim,a neviem co si mam o tom vsetkom mysliet.Dakujem.

MultiLevel

Polarna ziara, mozno preto, ze ludia su rozni. Lebo existuju rozni chlapi. Vies kolko je klamarov, ktori ti do oci budu tvrdit nieco, co sa neskor ukaze ako velka loz, ale ty to prosto neodhalis, lebo si vedia tak dobre vymyslat. Netvrdim, ze je to zarucene pripad tvojho priatela, ale je zvlastne, ze sa ta nejakym sposobom nedokaze zastat, repektive vysvetlit babke, ze ty patris do jeho zivota a teda by sa mala s tym zmierit a nemat nejake predsudky, kym ta skutocne poriadne nespozna. Vies, je to dost aj o nom. On by mal byt ten, ktory sa za teba prihovori. Ale kedze si sa s babkou uz spoznala, mojim nazorom je, ze aj ty by si s nou mohla komunikovat, zatelefonovat jej a spytat sa, ci ju mozete prist navstivit

polna ziara

Multi Level mas pravdu len jednej veci nerozumiem preco mi tu skoro vsetci ludia napisu,ze maju ten nazor,ze ma priatel nechce s tymi ostatnými zoznamit.Vies neviem aky dovod by na to mal a preco by to robil.My dvaja si medzi sebou skutocne velmi rozumieme,mame sa velmi radi a mame toho vela spolocneho.Som slusne vychovane dievca ktore sa vie k ludom spravat,a myslim si,ze niesom ani ziadna obluda ani nic podobne,ze by sa priatel musel za mna hanbit.A myslim si,ze by ani zo seba nerobil hlupaka,ktory mi na jednej strane povie,ze velmi by ma chcel zoznamit s ostatnými a na druhej strane by bol on ten ktory by ten zaujem zoznamit ma s nimi nemal.

MultiLevel

Polarna ziara, uz si tu raz pisala....mas presne ten isty problem, ako slecna vo veeelmi podobnej teme a este ho aj rovnakymi slovami opisujes :)
Pre mna nie je riesenim "aky pozicaj taky vrat", lebo tak sa jednak nikdy nedozvies co im na tebe vadi a len budu medzi vami rozbroje. Kedze si uz velke dievca, zdvihni telefon a zavolaj babke. Povedz kto si a spytaj sa, ci by ste ju mohli spolu s tvojim priatelom navstivit, lebo ze si uz vela o nej pocula a rada by si ju spoznala. Uvidis co ti odpovie a podla toho mozes dalej pokracovat. Vies, problem moze byt na strane priatela - ze ta s rodinou zoznamit nechce, ale tak isto na strane babky. Nevies aky clovek to je a preto mozes ty sama urobit prvy krok k tomu, aby ste sa spoznali. Nie je to ziadne vtieranie, ani vnucovanie, takto dospele osoby riesia svoje problemy....deticky sa budu natahovat, ohovarat, nenavidiet, ale dospela osoba svoje problemy riesi. Az ta ona osobne, alebo respektive cez telefon posle kade lahsie, az potom mozes nasadit tu svoju taktiku "aky pozicaj, taky vrat"...

polna ziara

Soffa ano mas pravdu no chcem len povedat,ze ja sa k tej jeho babke a k tej ostatnej jeho rodine nepcham niesom taky typ,ktory ked vidi,ze ho niekde nechcu tak by sa tam pchal zo vsetkych sil to teda urcite nie!Mne islo a ide iba o to zistit aky je ten problem ked som nikdy nic nikomu z nich neurobila co voci mne maju a preco.O nic ine mi nejde.A ano presne ako si aj ty napisala Soffa aj ja som si to uz tak povedala,ze ak nezistim ten problem tak sa budem chovat presne tak isto ako oni okrem jeho rodicov s tymi si velmi dobre rozumiem tu ide len o ostatných clenov jeho rodiny o babku a spol.Tak sa zachovam aj ja tak,ze ked budeme uz spolu zit a chceli by prist k nam na navstevu jeho babka a ostatny tak aj ja potom poviem priatelovi ze prepac ani ja voci nim nic nemam ale aj tak si nezelam aby k nam chodili.Presne ako sa hovori aky pozicaj,taky aj vrat.Mozno by sa potom trosku nad tym zamysleli a mozno by sa lady pohli.

soffa

tvoj priatel je makky,sory,ale aby sa ta nezastal pred "vzdialenou rodinou" je nasmiech.asi nema v rodine slovo.,kedze iny si vodia frajerky.je to ubohe to jeho spravanie,ale ani by som sa nepchala tam kde ma nechcu,a kebyze byvam sama s priatelom,tak by som ani "tieto navstevy"k sebe nepozyvala.ktovie ako to v skutocnosti je pride mi to divne.a kebyze mojho frajera nechcu tak tam ani na navstevu nepridem,kedze ma nerespektuju.

polna ziara

Ahoj Soki nie nieje to skopirovane zo ziadneho pribehu.Ja som tu prvy krat a velmi dlho som sa rozhodovala ci sem napisem a presne ako hovori miki dnes ma vela ludi taketo problemi a nikdy by som si z takýchto veci nerobila srandu lebo ma to velmi trapi a aj hneva.Ale uz som dostala rady tak sa skusim podla toho zariadit a dufam ze zistim v com je problem.Dakujem za rady.

miki24

Zase v dnešnej dobe môže mať viacero ľudí podobných aj rovnakých problémov. To nie je ničím výnimočné, ľudí trápia vzťahy. nesmelí zase nevedia ako hľadať lásku atď. Podstatné je, že sa nájdu vždy ľudia, čo to poradia, aj keď jasné, že riešenia bývajú jednoduché a to komunikácia.

Sokky

Je to skopírované s bývaleého príspevku niečo je trochu pomenené, nebodaj máš úplne do detailov presný problém?
dalsi
máš pravdu je to fakt blbosť

dalsi

To je velmi zaujimave, povedal by som, ze pred par mesiacmi sa tu riesila UPLNE ROVNAKA tema, kde kopec ludi odpovedalo a nakoniec dotycna sa porozpravala s babkou, alebo si to vysvetlili.

To su ale nahodicky.... Niekto si tu vymysla pribehy a bavi sa na prispevkoch ?