Chalani... vadilo by Vam to velmi?

Príspevok v téme: Chalani... vadilo by Vam to velmi?
face

Mam na Vas otazku, vadil by vam na dievcati krivy nos? Myslim ten koncek ked je zakriveny? Zistila som ze ho mam zakriveny do jednej strany asi ked som spadla v detstve tak sa mi zlomil alebo co a nenapravil sa vtedy. Neviem. Ale vadilo by vam to ak by vasa priatelka mala zakrivenu spicku nosa? Nemam na mysli orli nos alebo nos ala striga s takym hrbolom len ten koncek je dokriva. Chceli by ste take dievca. Mam 23 a mam pocit ze to je problem preco nikoho nemam. Nerieste teraz ale moje komplexy psychologickými prednaskami ale len odpovedzte ci by ste si nieco zacali s takym dievcatom. Dakujem.

face

Dakujem vam chalani.
Fotku tu nebudem davat. Opis nosa bol myslim dostatocny.
Mizantrop nikto ta nenuti odpovedat. Ak nechces nemusis. Tie psychoprednasky niesu zle ale ja som chcela odpovede priamo k problemu nie preco ma to trapi, co za tym je a bla bla bla. Chcela som priamu odpoved na moj problemik. A jasne ze jednemu to vadit moze a druhy to ma na haku. To viem aj ja neboj.

Lyseth

Mizantrop co tolko zlosti v tvojom prispevku? :D Ved normalne to napisala. Chce priame odpovede a nie psychoanalyzu jej problemu.

mizantrop

"Nerieste teraz ale moje komplexy psychologickými prednaskami ale len odpovedzte"

toto je tak nesympaticke az nemam chut odpovedat takej osobe. ale napisem len tolko ze sa pytas blbost. jednemu ten nos nevadi a druhemu moze. a co teraz ked jednemu to vadi a druhemu nie ? skus si odpovedat

skorosenior

Jedna z najatraktívnejších žien ktoré som v živote poznal má nos ako kľučku od hajzla, obrovský, rozpľaštený, šikmý a nesymetrický. Ver mi celkový dojem to absolútne nekazí, sexepíl nezávisí na nose, pri pohľade na ňu ho žiadny chlap nevníma.

xem

určite nevadilo ale aspon môžeš dať fotku že ako to vyzerá lebo vážne si to neviem predstaviť že z čoho to maš taký strach skor sa zameraj vo vyzore na to aby si nemala pneumatiky než či je nos rovný vermi miesto tych xy hodin pred zrkadlom a skumanim neviditelneho zakrivenia si si mohla napr. vymakať riť ;)