Preco sa tam stale skriabe?

Príspevok v téme: Preco sa tam stale skriabe?
koledka

Prosim vas chlapci, chlapi a muzi. Moze mi niekto podat vysvetlenie preco sa jeden chalan ktorého poznam uz asi tak dva roky stale skriabe v rozkroku? Proste ked sa s nim rozpravam tak neviem ci si to uvedomuje ale ruka mu z nicoho nic zabludi do rozkroku a zacne sa tam skriabat. Trva to kratko a potom zas. Robi to aj ked sa bavi s inými ludmi alebo ked len tak sam stoji obdalec. Je to zlozvyk? Ma tam nejake "zvieratka", plesne ci ho skriabe ten porast ohanbia? Alebo zeby to bolo tesnym spodnym pradlom? Riesim to lebo pride mi to dost trapne ze sa rozpravame a jemu zide ruka dole a uz len pocujem ako sa sucha po nohaviciach. Tvarim sa ze to nevidim a zacnem pozerat bokom ale je to take trapne pred ludmi. Alebo ked vystupuje z auta tak sa zacne tiez skriabat. Chcela by som s nim mat vztah ale neviem ci netrpi nejakou chorobou tam v rozkroku. A navyse hanbila by som sa zanho keby toto robil aj vo vztahu. Ma 29 rokov. Robite to aj vy? Je to normalne medzi vami chlapi? U iných muzov to tak nepozorujem. Jedine potom este u malych chlapcov co som si vsimla ze sa tiez casto chytaju za rozkrok. Ale on sa tam skriabe nielen ze chyta?
Dakujem :) A ospravedlnujem sa ale fakt ma to zaujima preco toto robi.

kozna

Co mas robit, co mas robit..
Ved sa ho spytaj, ze preco sa tam drbe stale ked to robi casto a aj pred tebou. To je problem ak sa poznate dlhsie a tykate si uz?
Moze to byt z roznych pricin ktore ti tu uz ludia popisali ale co z toho to je je tazke takto povedat ked mu do rozkroku nevidime. Mozu to byt zvieratka, plesne, ekzem, chlpy, nedostatocna hygiena, pohl. choroba, tesne spodky alebo len zlozvyk.

adsjfoia

možno je to iba zlozvyk ktorého sa nevie zbaviť tak akoniektorí sa škriabu v nose neustále. Veď sa ho priamo spýtaj keď sa už dlhšie poznáte. Normálne že čo sa furt škriabeš v rozkroku? Tak nejak...

paralela

Galapagos ale dnes sa mnohi muzi tam dole aj holia a zase aj keby nie tak maloktori sa tam dole skriabu tak ako to opisuje autorka temy.

Galapagos

To je to isté keď vás niekde bez ohľadu cnato či žena či chlap nás môže hocikde svrbit. Ako na chrbtici či hlave či na zadu ako aj tam dole. Bože vy sa zaoberate vecami nezmyselnými

Galapagos

Tak asi preto že dá ktorí tam dole sú chlpatý ako džungľa a ich to tam dole svrbenie nie? Hlúpa otázka prečo nám ženám to tam dole nesvrbí?

paralela

mozu to byt aj filcky-vos ohanbia, alebo sa tam dole holi a ked mu rastu nove chlpy tak ho to svrbi, alebo nosi tesne spodky a zaparuje sa mu to tam.