Dostala som kopačky - on si chce uzivat

Príspevok v téme: Dostala som kopačky - on si chce uzivat
bianka02

Dostala som kopačky po par rokoch, pretoze on si chce uzivat, spoznavat novych ludi, mozno je v tom aj druha... Viac ho bude srat to, ze sa trapim alebo to, ze sa budem zabavat a uzivat si? Alebo ak bude vidiet ze sa zabavam, tak bude spokojny (ze mi az tak neublizil) a bude mat dobry pocit (dusu na mieste)?

skorosenior

Nie je to tak že ti povedal diplomaticky, snažiac sa ťa neraniť, že stratil nádej že v posteli to začne fungovať tak ako by si predstavoval? Lebo spoznávanie nových partneriek je hľadanie toho čo chýba, spokojný človek nemá záujem meniť vzťah (problém môže byť aj v duševnej rovine).
Poďakuj sa mu za taktnosť a nech ťa teší že nezačal hľadať popri vzťahu.

gamm

ber to tak ze on je nezrely na dlhodoby vztah a pre teba rozchod zaroven znamena zaciatok niecoho noveho. nechci sa mu pomstit jednoducho ho ignoruj kasli na neho prerus s nim akykolvek kontakt a zi si svoj zivot. sustred sa na to co ta bavi a tiez spoznavaj ludi a mozno spoznas niekoho kto bude na dlhodoby vztah zrely kto bude stat za to :-)

kafe

tvoj priateľ sa s tebou normálne rozišiel, povedal ti aj dôvod, nestretával sa s inými poza tvoj chrbát, neklamal ti do ksichtu ako strašne ťa chce a plánuje si s tebou budúcnosť... a teba to SERE? Prečo? Pretože bol priamy? Pretože ty o neho stojíš ale on o teba nie? Asi ste ešte dosť mladí a mne ten dôvod čo uviedol - chce spoznávať nových ľudí a baviť sa - príde úplne normálny. Aspoň niekto dokáže byť úprimný (možno) k sebe a k tebe tiež. Jednoducho ste si nesadli až tak úplne super, alebo mu niečo na tebe chýbalo, alebo si bola úplne skvelá ale aj napriek tomu chlapec chcel jednoducho byť zase sám.. neviem. Podľa mňa by si skôr mala byť rada, že ťa neťahal ďalšie roky za nos. A skús sa naozaj kriticky zamyslieť nad sebou, čo si mohla robiť lepšie, nad ním - v čom ti vyhovoval a v čom zase vôbec, uzavri to - proste stalo sa, chlapec sa rozhodol, preboha, snáď má na to právo alebo nie? a pohni sa ďalej. Pohni sa v zmysle - nerýp sa v minulosti, nepýtaj sa ako také čosi mohol urobiť (mohol, je to slobodný človek), začni sa zas venovať sebe a tomu čo ťa baví, začni žiť a nestrápňuj sa snahou nasrať ho. Lebo priznaj si to dievča, nasratá si tu ty a akosi to nemôžeš prežiť, že sa s tebou rozišiel. To by si bola radšej, keby ti klamal a otrocky zostával vo vzťahu, aj keď mu na tebe vôbec nezáleží?? Si pipi? Neni jediný chlap na svete! Daj si pauzu, uži si slobodu a príde niekto iný.

needhelp?

ale neda mi to napisat aj krutu realitu. RETARDOVANEHO cloveka nenastves, lebo jeho IQ je velmi nizke na to, aby pochopil, co chces dosiahnut, tj. je nenastvatelny, neuvedomuje si vlastnu hlupost a tupost a stve len okolie svoje, nie seba a nikdy.

takze, najlepsia rada : okamzite sa cez to prenes, a ked bude pre teba VZDUCH, tak to ho naserie najviac, bez holadu na hocico. absolutny vzduch, to je jackpot podla mna ;)

needhelp?

absolutne najviac ho bude srat, ze si sa postavila na vlasnte nohy a preniesla cez to, ci uz sama alebo s xyz uzivaniami si.

preferujem cistu hru - byt SAMA sebou, tj, nekurvit sa len pre tom, nech ho naseries.

aby si sa nesprotivila sama sebe, ale ako chlap ti poviem, viac by msa sralo to, keby moja zena sa teraz rozdie so mnou a potom je stastna sama so sebou :D keby ju vidim s inymi si uzivat, tak si pomyslim, ze nestala za to.. ale keby ju vidim, ze si uziva sama so sebou, tak to je trefa do cierneho :D

lebo vyrovnany clovek = absolutne pritazlivy a hodnotny clovek, ked dokaze vytazit maximum zo sameho seba. a to je az strasidelne pritazlive.

dixit

úplný súhlas s embryom.

čo ho bude viac štvať záleží od toho, aký je to typ človeka, to by si mala vedieť ty odhadnúť, ale ak ťa odkopol s takouto zámienkou, tak si myslím, že tvoje trápenie ho vôbec nezaujíma. a teda ho skôr bude žrať, ako to zoberieš celé v pohode a budeš sa baviť. ALE samotné takéto uvažovanie je trošku choré, dokazuje to, že si sa od neho neodpútala, keď de facto rozmýšľaš, akým hereckým výkonom by si sa mu najlepšie pomstila. stále tým svoje správanie prispôsobuješ JEMU. úplne sa na neho vykašli, odpútaj sa od neho (ja viem, že sa to ľahšie píše než robí...), ak ťa ten rozchod zamrzí, tak si poplač, ak sa budeš mať chuť baviť, bav sa, ale nerieš, čo si o tom celom myslí on...

_meno

Ahoj bianka02

Dobry pocit na dusi pochadza z dobrych prejavov tela.

Ak pocitujes zle pocity v tele, zmen svoju filozofiu zivota - pretoze tvoris zlo.

Mozno to robis nevedomky, ale vyjadrenie "Viac ho bude srat to, ze sa trapim alebo to, ze sa budem zabavat a uzivat si? " znamena ze chces vytvarat zlo. Preto citis zlo ako pisu 3ja uzivatelia podo mnou. Co by citila laska v tomto pripade je mozno trosku smutok za to, ze sa ti nepodarilo poskytovat mu a starat sa o neho.

Clovek co chce sebe dobre je laskavy k sebe. Sebalaska je zaciatok lasky ku vsetkemu. Teraz ked vidis ako nenavist voci svetu mimo teba ti naspat vnasa zlo ... Chapes aky je zivot kruh - co dnes spravis zajtra sa ti vrati.

Jeho dovody na ukoncenie vztahu su jeho. Tvoje dovody zitia v laske su tvoje.

Mozes argumentovat hocikolko, Boha a kolobehy, schémy tohto sveta ktore vytvoril nezmenis, lebo su laskyplne. (mozno ich nechapeme, ale nikdy sa nezmenia).

Je to nadhlad, ktory mi pomoze sa vynorit z Môjho nepochopenia.

Vela lasky ti prajem bianka02, tes sa zo zivota, uc sa mat rada :)

5.5 elsa

bianka02 neviem o akého chalana sa jedná,ale v podstate mu to môže byť aj jedno, že ho to nebude jednoducho zaujímať,na druhej strane je možné že keď už ho prestane baviť si užívať tak ťa bude chcieť naspäť,ťažko povedať podľa mňa keď ti to takto z minúty na minútu povedal rozchod-koniec tak ho to veľmi netrápi a je mu to jedno,ak je v tom iná žena, tak potom mu nebude jedno že sa ty trápiš,ale nie na dlho,,ak začneš žiť,baviť sa tak ho to bude sr.ť,ale zasa nie na dlho :)takže čo s toho vyplýva vykašli sa na neho až sa dobaví a bude ťa chcieť naspäť tak mu zamávaj,keď bol schopný ťa takto odkopnúť v podstate, tak nie je o čom,bav sa a niekoho iného si nájdi,držím palce :)

Nina.

Choď a bav sa a užívaj, to tieto bezcharakterné svine čo si hovoria chlapi naštve vždy najviac! Ale hlavne kašli na neho, možno sa po čase aj doplazí naspäť - to ho potom pošli tam odkiaľ prišiel.

qmka

A neobvinuj sa z rozchodu. To nie je tvoja vina, ze niekto este nie je zrely na vazny vztah a potrebuje si este uzivat.