Skutočne zvláštny problém

Príspevok v téme: Skutočne zvláštny problém
Library.Man

Trvá to už približne pol roka. Zo začiatku som to bral ako zábavu, bavil som sa na tom, no postupom času mi do smiechu veru nebolo.

O čo ide? Ide o to, že trpím zvláštnou zápchou, no to ani zďaleka nie je všetko. Musím poznamenať, že nemám ani potuchy, čo tú zápchu spôsobuje. V pohybe som stále, tekutín prijímam taktiež dostatok, jediné, čo zrejme robím zle je to, že málo jem.

Ide o toto... celé dni trpím zápchou, bolí ma brucho, cítim, že bruchu niečo je, no nie a nie to ísť von. Jediné miesto, kde to zo mňa vyletí ako z dela, JE KNIŽNICA.

Akonáhle do nej vojdem, postavím sa pred regál s knihami a začnem si ich prezerať, cítim potrebu ísť na WC. Tak tam, samozrejme, letím.

Nikde inde to zo mňa nejde, iba v knižnici. Aby som zase netrepal, občas, tak po týždni bolestivej zápchy, to ide aj doma, ale... v knižnici OKAMŽITE.

Čím to môže byť? je to dosť trápne, pani, ktorá tam pracuje si o mne zrejme myslí, že sa nemám kde vys.ať, tak to riešim takto.

Myslíte, že je to skôr psychického charakteru?

Ďakujem za odpovede, snáď mi pomôžete vypátrať príčinu :-)

NO2

Ľanové semienka vraj na to pomáhajú a myslím, že aj hrozno.
Cvičenia skôr zamerané na brušné partie, behať kade tade nestačí.

iggzik

mozno som uplne mimo, iba taky laicky nazor. Doma sa asi az moc snazis, co nepomaha a ked je aj stres je to este horsie.. Sa treba co najviac uvolnit.
V kniznici je pohoda a klud mozno preto ti to tam ide tak lahko, ale ako rikam, je to len moj laicky nazor.. Good luck

Library.Man

Doma mám kopu kníh, no ani čítanie na WC nepomáha, touto činnosťou som zabil mnoho hodín.

No, zrejme zájdem za psychológom, keďže vôbec nemám potuchy, kde to viazne.

zewa

Doma nemas knihy? Skus si nejaku zobrat na WC a citat.
Je to psychickeho povodu. Ak to neprejde skus psychologa.
Nestaci len voda a pohyb. Ale mnozstvo zeleniny a ovocia. Skus take potraviny ako kapusta alebo susene slivky namoc do vody na par hodin a cele to vypi. Podla mna bude stacit ak sa ti parkrat podari ist na WC doma a ked zistis, ze to ide, prestanes mat tento problem.