Co je toto za doba? Nevladzem som na dne..

Príspevok v téme: Co je toto za doba? Nevladzem som na dne..
debina

Opustil ma priatel po 6 rokoch mam synceka ktoreho mi chce vziat sudom ...zoznamila som sa s inym muzom no zostila som ze robi to iste ako moj byvaly zoznamuje sa po tajpmky na pokeci a ma aj ine fb a kto vie na akych zoznamkach je...pytam sa stale co je toto za dobu kde kazdy kazdeho klame na pokeci a cez zoznamky ..nikto si nevie vazit a milovat to co ma kazdy hlada stale nieco lepsie a v7dy sklame druhu stranu ja uz nevladzem som asi jedina co chce normalny vztah?ktora chce milovaz cloveka takeho aky je a nepotrebuje socialne siete..je tu niekto taky co socialne siete nepotrebuje k zivotu a vie sa naucit milovat jednu osobu do smrti aj z chybami?

Pane bože

"Opustil ma priatel po 6 rokoch mam synceka ktoreho mi chce vziat sudom" - Prečo ťa opustil? Prečo si ho ti opustila? Zoznamoval sa cez sociálne siete s inými ženami "podvádzal ťa"?

"pytam sa stale co je toto za dobu kde kazdy kazdeho klame na pokeci a cez zoznamky ..nikto si nevie vazit a milovat to co ma kazdy hlada stale nieco lepsie" - Žijú ľudia ktorý to nerobia, nájsť ich však je ťažké, cesta za úspechom je kľukatá a plná slepých uličiek. Potreba zmeny je naša prirodzená vlastnosť, nič nezostáva rovnaké. Rešpekt a lásku treba obnovovať, vracať inak vybledne a vytratí sa.

"v7dy sklame druhu stranu ja uz nevladzem som asi jedina co chce normalny vztah?ktora chce milovaz cloveka takeho aky je a nepotrebuje socialne siete" - Sklamania budú prichádzať vždy, ale neboj nastanú aj obdobia šťastia, taká je podstata sveta. Čo je pre teba normálny vzťah? Ak má nastať to čo nazývame neverou tak sa to stane a nepotrebujeme na to sociálne siete ktoré sú výdobytkom posledného desaťročia.

Rada nad zlato ktorá tu už odznela: Naše myslenie tvorí našu realitu.
Ak máme negatívne myslenie vidíme okolo seba zväčša to nedobre a naopak.

Delete

doubledog

,,kto tomu nerozumie, nepochopi to ani z akokolvek dlhého textu.

a kto tomu rozumie, ziadny text nepotrebuje.,,

Veľmi pekne napísané :) To len aby si nepovedal, že s tebou nesúhlasím :)

Delete

doubledog - Vieš prečo tých ľudí mýli to čo napíše? Pretože je na Slovensku veľká negramotnosť :D

a MultiLevel to napísala veľmi dobre.

doubledog

delete
kludne napis, ze so mnou nesuhlasis, alebo ze nemam pravdu. ja s tym problem vôbec nemam, nijak ma to neurazi ani neponizi.

osobne si myslim, ze anjelik nepise dobre, podla mna vela hladajucich ludi pomyli.

ale aj to ma svoj vyznam :)

Delete

doubledog - napíšem ti to asi takto. Sme rozdielni a každý vníma svet úplne inak. Nikde som nenapísal, že s tebou nesúhlasím alebo, že nemáš pravdu. Len vidím viac v tom čo napísala ona.

Ani ja neviem napísať také slová, aby si ich pochopil tak ako chcem ja...je to len názor každého z nás čo v tom či onom uvidí.

Slobodna

Prispevky anjelika su len teoreticke filozoficke blaboly bez akehokolvej vyznamu. Pripomina mi to sektarske namotavky. A na to clovek skutocne nemusi byt ani otvoreny a ani vnimavy.

doubledog

delete
moj nazor na to, co pise, je trochu iny ako tvoj.
comu sa nemozno cudovat, kedze nesuhlasim ani s vacsinou tvojich prispevkov :)

Moireal

Niektore socialne stiete su fajn, hlavne tie na zaklade konickov, zalub, kde sa stretne komunita ludi s podobnymi nazormi a zalubami. Ale take, ktore su prvoplanove a hlavny ciel je zoznamit sa, velmi cloveku nedaju. Ja som si zrusila facebook takmer pred tromi rokmi, takisto aj pokec a bolo to vyborne rozhodnutie. A poznam aj viac ludi, co si to svinstvo zrusili. Cez konicky vedie cesta, moja rada. Socialne stiete nemozu nikdy nahradit skutocny ludsky kontakt. Suhlasim tiez, ze myslenim si clovek pritahuje k sebe takych a takych ludi ale je tazke zistit, kde robi ten clovek chybu. To uz su asi hlboke bloky a rany, kde pomoze len duchovna terapia, ktora otvori oci. Nie vzdy je to totiz tak, ze clovek je hnevlivy hned ale stane sa to casom a to z neho urobia druhi ludia. Ako sa teda potom vymotat z toho bludneho kruhu? Treba pomoc.

vebe

Este ma tak napada, dnes nie je v skutocnosti ekonomicka kriza, ved v podstate tu v nasich vkrajinach ma kazdy to co potrebuje. Dnes je hlavne kriza rodiny a medziludskych vztahov.