Vitamin C

luciano

Musím Vás pochváliť, že chcete aplikovať túto liečebnú metódu, ktorá jasne preukázala svoju účinnosť. Poznám pani, ktorá mala rakovinu mozgu a po tejto terapií sa úplne vyliečila. Treba si však uvedomiť jednu vec. Bežné dávky Céčka neúúčinkujú nijako. Na to, aby tento vitamín začal účinkovať, treba užívať veľké megadávky, ktoré sa merajú v tisícových gramážach. Optimálne je, ak pacient užíva 0,3 až 0,5 gramu na 1 kilogram váhy ľudského tela. To znamená, ak pacient váži povedzme 70 kg, tak treba denne užiť najmenej 21 gramov vitamínu C. To je vlastne 21 tabletiek, ktoré vážia jedna 1000 miligramov.Vzhľadom na to, že sa jedná o vysokú dávku. lekári odporúčajú ju užívať intravenózne, to je infúziou. A ako vlastne vitamín C v tele pôsobí? Jednoducho tak, že zabíla selektívne len nádorové bunky, pričom ostatné zdravé bunky necháva pri živote.

ewwa0

Vďaka za rady. 7,5, g je nič a hlavne pre 115kg človeka viac lekári nechcú dať aj keď nie je známy prípad predavkovania. Na tu hubu ss pozriem maozaj ďakujem :)

RNG

Nuz ale je davno zname, ze napr pri rakovinach je hladina na to, aby bola pre rakovinne bunky cititoxicka od 75 gramov vys. Tj 7.5 g ti na rakovinu velmi nepomoze, aj ked na ine choroby ano.

ni-ka

vitamin c do zily uz podavaju aj lekari, co je najrozumnejsie riesenie, pretoze je aplikovany odborne a pod dohladom...
u nas sa podava injektopas, kde je davka vitaminu c az 7,5 gramu...

Shayleen

Na rakovinu pomáha tibetskà huba. Doporučujem si ju zohnať a piť z nej kefir.pije sa 20 dní a potom nasleduje 10 dňová prestávka. Na internete nájdeš viacero info