Som ina? Alebo 99 % ludi je inych...

Príspevok v téme: Som ina? Alebo 99 % ludi je inych...
somnormalna?

Som normalna ked neznasam oslavy,alkohol,diskoteky,chaty a vsetky veci co robia mlady ludia? Je mi zle z toho ked ma niekto vola alebo hovori o chate a podobnych veciach..nic dobre v tom nevidim vsade je len sex alkohol a sami fetaci existuju este normalny ludia co take veci nepotrebuju ale zalezi im skor byt doma s rodinou a ist napriklad spolu do prirody alebo len tak sediet doma a venovat sa jeden druhemu ? Vsetko okrem diskotek a alkoholu a chat a spolocenskych akcii a podobne ci som z inej planety?

0vecka

uprimne neznasam ludi ako si ty... uplne to vidno ako vsetkymi opovrhujes... to co tu opisujes to je tak 30% mladych ludi ... kebyze si das tu namahu spoznat aj tych ostatnych 70% tak by si zistila ze plno ludi nepije nefajci a je medzi nimi viac panicov ako si myslis...

inak a co ze niekto pije alebo fajci alebo si xce obcas zatrtkat?? ty to robit nemusis nikto ta nenuti...

miki24

Delete: osobne na to, čo píše Thoca mám svoj názor. Nie je to ani tak o maskách, ale tak človeka, ktorý pozná reálne 5,5 ľudí, lebo dá sa povedať, že skoro nikam nechodí, kde sa združujú komunity rovesníkov tak. Osobne tiež len tak podľa seba súdim, že nie je ma kde vidieť.. Ako náhle sa objavím niekde nejakou náhodou trebárs v bare tak spoznám za večer aj 4 pri správnej konštalácii hviezd. Takáto osoba by mala robiť nejaký kolektívny šport, kde sa dá spoznať niekto, ale zvyčajne sú aj na to leniví. Radšej budú hovoriť o tom ako nič sa nedá, pričom stačí malo. Niekedy ukázať aj trochu ochoty a okolie to vždy ocení.

Fino

Je toľko ľudí, ktorí si myslia, že sú nejakí jediní a divní. To je len predstava že ostatní sú takí a takí. Každý chce byť rovnaký, ako ostatní, ale všetci len skúšajú zaapdať do nejakého výmyslu. Všetci sú na tom zle. To len pár tých, čo si myslia, že sú normálni majú skutočný problém, až si ich to nájde.

Igorr

Zuzi presne ako píšeš. ja na strednej som bol v takej dobrej partii, boli sme piati a jedného rodičia mali chatu. nepili sme ani nefajčili lebo sme boli iní ako zbytok. jeho rodičia mu verili že sa na nás dá spoľahnúť a tak nám dovolili veľakrát na chatu ísť samých. pilo sa jedine pivo z plechoviek ak sa niektorému podarilo kúpiť bez občanky :D ale proste pilo sa s mierou a vedeli sme sa zabaviť aj bez toho. mali sme prenosnú tv, pozerali zápasy, opekali a hrali na gitare, vychádzky v nočnom lese čo bolo dosť vzrušo :D kúpali sa v neďalekom jazere za svitu mesiaca. potom časom sme brali aj baby nejaké so sebou ale predsa keď idú sami chalani tak je to iné. ono je to o šťastí natrafiť na takú partiu a kamošov čo nepotrebujú len chlasťať, ožierať sa a húliť či drogovať.

zuzi74

Igorr, to je prave ten problem, ze mladez sa dost tazko zabavi bez ozrania sa, lebo potom by sa nemohli jeden druhemu pochvalit, kto kolko krat sa povracal a ako ho neskutocne bolela hlava.
Hlavne pre toto som nikdy nemala rada party na chatach a ani posedenia z prace.

zuzi74

"Keď sa introverti dokážu tešiť zo života tak majú po40 a to už sa veľmi nenatešia"
Delete, to si myslel tak, ze ludia kratko po 40tke umru?

Igorr

ej ja by som strašne rád šiel s nejakou partiou na chatu ale nemám takú super partiu. nie sa ožrať ale proste vypadnúť z bytu a zabaviť sa. veď to sú chvíle na nezaplatenie. kde sú tie časy zo strednej školy.... aj jaj...

Nefritova

Eni), zas to tak neprezivaj :) ja mam 28 a veru aj za mojich cias fajcili aj 10rocne deti, svet vobec nie je horsi, je to stale rovnake ;) ja sama som prvu cigaretu okostovala ako 7 rocna, alkohol mozno ako 10rocna? (lebo som to chcela vyskusat) a vobec mi to nechutilo a nic nerobilo a nefajcim dodnes, alkohol tiez nepijem skoro vobec, so sexom som zacala v 27cke a vzdy ma nudili diskotekove typy a ozieracky... ja som sa vzdy citila ina ale vies co? nevadilo mi to a nikdy som sa necitila osamela. a vzdy som mala dake spriaznene duse okolo seba, co to mali podobne. a na take chaty chodim rada, ale s mojimi ludmi, ked som bola na takychto typoch akcii napr. so spoluziakmi, tak ma to tam nehorazne nudilo, lebo ti ludia boli pre mna nudni, mna nebavilo to co ich. takze je to na tebe, aky zivot si spravis, taky budes mat, tu moc ma kazdy v sebe :)
ale minule mi moja mala neter povedala (ktora je tiez "ina"), ze vsetci su sivi ale ona je modra a ze aj ja som modra, takze som vraj indigove dieta som sa dozvedela, no je to sice take moc "sci-fi" ale tie charakteristiky na mna sedia uplne moc velmi, takze to je proste taky typ osobnosti no

normalny

Thoca: aj v tejto teme podla mna niesu niektori introverti. Raz sa nas v skole na nejakom divnom predmete pytali ci sme extroverti, alebo introverti. Vacsina odpovedala introverti no spravali sa uplne inac. Aj zakladatelka tejto temy ma v takom mladom veku dieta, ako je to mozne ked je introvertka? Ja som o rok starsi a zenu som este nepobozkal, na diskoteke som v zivote nebol, opil som sa mozno tak, ze ma trochu zacala boliet hlava. Preto sa povazujem za praveho introverta. Introverta urcuju skutky a jeho myslenie, nie ci to niekto o sebe tvrdi, alebo nie.

gamm

dixit clanok dobry, mozno nejake vyhrady by som mal, ale nepaci sa mi hlavne tvrdenie ze v druhej polovici zivota, alebo po 40ke sa zacne introvert tesit. je to take prilis kategoricke. podmienkou k tomu je ze - "když se konečně dopracujete k tomu, že svou uzavřenost přijmete jako celkem užitečnou vlastnost, začnete se bez bolesti a bez námahy otevírat světu" - a s tym suhlasim ale nemyslim si ze k tomu musi clovek dopracovat az neskor. moze sa k tomu dopracovat aj skor, alebo nemusi ani v tej druhej polovici zivota (poznam aj taky pripad a stale sa ten introvert trapi). rovnako tak extrovert nemusi zacat potom trpiet. je treba to posudzovat individualne. ta zmena predsa nepride len tak vekom, clovek sa k nej musi dopracovat a dopracovat sa da jedine nejakou pracou na sebe. a tu je to individualne, kto sa k comu kedy dopracuje. apropo to je pre mna ta dobra sprava, ze nezacnem zit az kedysi neskor o niekolko rokov, aj to mozno, ale ze je na mne kedy a ako zmenim svoj postoj k introverzii.