Zrýchlené bitie srdca

Príspevok v téme: Zrýchlené bitie srdca
Kuboooooo

Dobrý deň, dnes som bol vonku a hral som hokej a bol som trochu zadýchaný a zrazu mi z ničoho nič začalo biť velmi rýchlo srdce, cítil som sa divne, prestal som hrať, nachvílu som si sadol a po 30-60 sekundách začalo biť normálne. Prosím vás čo by to mohlo byť ??? Ďakujem za odpoveď.

Kuboooooo

a ešte zdôrazním že to bolo asi len 30 sekúnd za ktorých som si stihol sadnúť, takže na pohotovosť by som prišiel už v pohode. ďakujem

Kuboooooo

a ešte dodám že vonku bol velmi nepríjemný vzduch, povedal by som skorej že až veľmi riedky, a ja som bol vtedy dosť zadýchaný. ak by sa to zopakovalo tak pôjdem určite k doktorovy. nemohol to ovplyvniť ten vzduch, vyčerpanie alebo stres ?

aspen3

Ahoj. Bola to tachykardia. Je to elektricka porucha srdca ktora sposobuje rychly pulz. Ak je to dlhodobe moze to byt nebezpecne. Idealne je ked ta to chyti stihnut pohotovost aby natocili ekg. Ale v kazdom pripade treba ist k lekarovi a povedat mu co sa ti stalo. Mozno ta posle na Holtera co je 24 hodinove monitorovanie srdcoveho pulzu. Nenehaj to tak. Ked si to uz raz mal urcite sa ti to vrati :-(. Drzim palce.