Nádor vaječníkov

Príspevok v téme: Nádor vaječníkov
F_Aďka

Dobrý deň,
mám 30 rokov a v poslednej dobe som dosť často nafúknutá a občas cítim aj miernu bolesť v podbrušku. Predminulý mesiac mi meškala menštruácia vyše 10 dní, nakoniec sa predĺžila na 9 dňové krvácanie a minulý mesiac bola zase silnejšia. Tento mesiac bola o.k..
Žijem síce v zahraničí, ale bola som na vyšetrení a lekár mi povedal, že je všetko o.k.. Na internete som ale čítala, že tieto príznaky sú aj pri nádoroch. Vie mi niekto poradiť?
Na SVK prídem len v marci.

niki.......

Vies co necitaj moc internetove fora lebo niektory aj vymyslaju...ja som to riobila tiez a podla tych forach uz mam bit davno mrtva....a pritom sono mi ukazalo beznu vec co sa stratilo....jasne citaj ale s rezervou:-)

Shayleen

Prečo myslíte iihneď na rakovinu? Ja toto a takéto myslenie nechápem. Po prvé si už staršia nemáš už 20 r a vekom sa menštruácia mení ( napr ja v mladosti mala nepravidelnù a teraz od 32 ju mám pravidelnú ) a za druhé v čom je problém zájsť za gyndom a nechať si to vysvetliť? A keď žiješ v zahraničí tak určite tam pracuješ a si zákonom poistená čiže by to nemal byť problém ist za tým gyndom a ako čítam si u lekára bola a on sám vravel že si bok tak čo tu rozoberať? Dajak to nechápem