Bolesť v hrudníku

Príspevok v téme: Bolesť v hrudníku
Sebo789

Zdravím, mám tu taký problém že asi cca pred 2 týždnami sa mi začalo zle dýchať a tvorili sa mi v hrdle hlieny a neišlo to prehltnúť ani vypľuť.. jednu noc sa mi stalo že som sa zobudil na to že sa mi zle dýcha a jak som zaspával tak som prestal dýchať musel som sa rýchlo z hlboka nadýchnúť a búchal som o postel lebo som sa nevedel nadýchnúť potom to prešlo a teraz začali trocha iné príznaky trvajú cca asi 5 dní.. tie príznaky sú také že pocitujem pychavú bolesť v hrudníku keď ležím a postavím sa a niekedy tak že sa z hlboka nadýchnem a začne ma tam bolieť alebo keď zakašlem, kašlem len raz za čas , niekedy pocitujem dýchavičnosť a občas ma popychá v pľúcach.. mám aj bolestí hlavy ale to mám dedičné hlava ma bolí skoro každý deň už od malička, niekedy ma sem tam pobolievajú aj svaly ale som v puberte takže to je asi tým, mám 16 rokov fajčil som 2 roky z frajeriny , už nefajčím .. neviem čo to môže byť a bojím sa ísť doktorke, bojím sa toho najhoršieho, prosím vás o radu.. ďakujem :-)

aspen3

Ahoj. Moze to byt srdce mozu to byt dychacie cesty a mozu to byt nervy. Alebo kombinacia. V kazdom prpade chod k doktorovi. Vypada to ze sam si nepomozes.

Sebo789

ešte som zabudol pridať že ešte sa mi stalo že som celý horel meral som si teplotu a ukazovalo 35 niečo .. ešte mám nádchu a moc nekašlem niekedy sa mi stane že celý horím ale horúčku nemám ..