Neviem dosiahnuť orgazmus

Príspevok v téme: Neviem dosiahnuť orgazmus
katarinakatk

Ahojte chcem sa spýtať že či ste sa stretli niekedy s tým že ste sa nevedeli dlhšiu dobu spraviť.. proste mám už skoro tri roky toho istého partnera a prvý rok to išlo všetko ako po masle..orgazmus som dosiahla vždy pri akejkoľvek stimulácii.. no teraz posledný rok aj pol neviem dosiahnuť orgazmus skoro vôbec.. nič mi nepomáha ani dlhá predohra ani dlhá stimulácia..absolútne nič.. za ten rok aj pol som sa dokopy možno spravila 10 krát viac nie.. je mi trápne hovoriť o tom s gynekológom aj ked viem že by som mala. prosím poraďte mi.

Zajkousko

Podla mna je to stereotyp. Ten tvoj ta nevie nabudit, lebo podla toho ako pises, mi neprides ako hanbliva alebo taka, co nevie co chce. On by mal byt spontanny, napadity, prekvapit ta atd. To bude chyba, nemyslis?

behind

V tomto Ti poradí viac sexuológ ako gynekológ.U žien je orgazmus fakt zložitý proces. Striedajú sa obdobia, keď ho dosahujú ľahko, s tými keď ho jednoducho nemôžu mať.Je aj časť žien, ktoré ho nemali nikdy.

sweater*

neprestal ta pritahovat? mozno uz mas z toho taku rutinu. u zien je vraj za orgazmom zlozita zmes mentalnych a emocionalnych posunov. mozno v tom sa nieco zmenilo skor ako v tvojom tele fyzicky.