Mozu psi vidiet duchov?

Príspevok v téme: Mozu psi vidiet duchov?
Kindervajko1

Ahojte,

Pisem sem lebo uz viac krat moj pes - flat coated retriever, ktory ma 7 mesiacov sa doma zvlastne sprava.. Stava sa,ze sa napriklad postavi z nicoho nic prejde do kuchyne a pozera smerom na strop, dokonca pohne ocami akoby nieco sledoval. Chvilu pozera potom zas pride ku mne a pokojne si lahne. Toto sa stava pravidelne,najma v obyvacke a napriklad aj v spalni - len tak lezi,alebo stoji,prechadza sa a zrazu pozera na strop a pre mna najstrasidelnejsie je ked zacne hybat hlavou a ocami akoby nieco sledoval. Niekedy pozera ako na normalne stojaceho cloveka,niekedy na strop apod... Nepripisujem to hned duchom,aj ked pripustam,ze nejake energie alebo nieco viac citit moze,o com my ludia nemame ani sajnu. Minule sa stalo,ze sme prvy krat robili na veceru ryzu s kuriatkom, rozvarenu na obohatenie jedalnicka nasmu psovi,presne ako nasemu byvalemu havinovi, ktory zomrel uz pred rokom a s terajsim havom sa nikdy nestretol. Spominali sme na neho, ked sme zrazu z izby kde nas pes jedol, sme poculi stekanie. Prisli sme do izby a nas pes skakal okolo misky, stekal, a bal sa k nej priblizit. Bola prazdna. Nechapala som, zrejme dojedol a potom ho chytilo taketo nieco. My sme misku normalne chytili a nic sa nedialo. Pochvili to preslo aj ked ju velmi onuchaval, zdola zhora,priestor okolo nej a po nejakom case s a spraval normalne. Mate aj vy nejake taketo skusenosti? Nemusite sem pisat ze som padnuta na hlavu,vazne pisem realne zazitky a ked mate vysvetlenie ci duchovne alebo neduchovne rada si ho precitam:)

momi

Moj psik ked sa s nim maznam, iba lezi a caka kim ma to omrzi. Nikdy nejde prec.Dnes som sa maznala s psikom a z nicoho nic sa postavil a bezal ku garazi a zacal stekat. Myslela som si, ze steka na osi ktore tam lietali, ale ked som prisla blizsie... Stekala najprv na stenu potom na strechu a potom na ruru. Keby to bola mys tak by som pochopila. Ale mys nemozr byt taka rychla.

Maoam

jasne, ze vidia

nielen zvierata ako psy, macky, potom ludia - male deti ale vela aj dospelych ludi vidi duchov a aj auru, zvlast HSP-ludia, co nie je ziadna 'anomalia', jednoducho ovela viac zvyseny level vnimavosti oproti priemernemu obyvatelstvu a neznamena to ani, ze maju 'nadprirodzene schopnosti', proste vnimaju viac, ovela intenzivnejsie, sirsie, hlbsie atd.

MultiLevel

Jasne, ze moze vidiet duchov :) Nase zvieratka casto pozoruju doma "nieco", otacaju za tym hlavu, najma macka. Ale my si z toho nerobime tazku hlavu, vieme ze okolo nas su rozne dusicky a nechcu nam predsa zle. Netreba sa toho bat....
Laura36, pekne si to dcere vysvetlila :) Ked dieta vidi cosi take, netreba ho za to karhat a hovorit, ze si vymysla. Deti casto vidia duchov, dokonca vidia nasu auru, casto to vidiet na kresbickach v skolke. Hovoria, ze vidia "duhu", alebo najcastejsie spominane "svetielka" :)

anonym...

aj môj pes robí divné veci..napr sedíme večer na sedačke, on leží vedľa mňa. Naraz sa prudko posadí a pozerá do prázdna a vrčí...alebo v noci spíme, on vedľa mňa na posteli, naraz si sadne a na jedno miesto v izbe šteká.

ale stalo sa nám, že máme v obývačke svetlo na pohyb a v noci sa niekedy samé zapne.

mojpsik

Viem, asi je to od veci. Mama mi hovorila, že ked som bola v škole, tak ráno našli babku lezat na zemi (mozgova porazka) hned teda zavolali sanitku a ked ti zachranari prisli az k nám do dvora, tak psík vobec nestekal. Vždy bol voci cudzim agresivny, nevedel ich vystát. Ale teraz nic nerobil. Len sa pozeral. Ked už sanitka odisla, začal strasne zavijat. Na druhý den babka zomrela a psík ju hladal po celom dvore a aj u nej doma.

laura36

moja dcerka , ked mavala tak 1-5 - 2 roky a uspavala som ju v spalni v tme, casto ukazovala, ze vidi nejake svetielka male, prstom tam a tam ukazovala, ze pomaly lietaju, ze akoze ich ja nevidim...no co mam na to povedat, urcite si nevymyslala, ale chvalabohu ja som nic nevidela....tak som jej povedala, ze su to malilinki anjelikovia, ze budu v noci davat na nu pozor. aj nas pes mava take fobie, ide to chodby tmavej, niekey zrazu cuva, nechce prejst, akoby sa tam cohosi bal, ale uz neriesim, nevidim, tak je dobre...

laura36

duch nemusi ostat len v dome, kde niekto zomrel, duch moze prist kam chce aj na druhy koniec sveta, ma predsa astralne telo, nie je problem :D ale radsej ich nevdidiet a nepocut, nech su kde su :D

Kindervajko1

Tiez som si najprv vravela,len Pre mna je zaujimave,ze niekedy pozera aj normalne do kuta, a zrazu pohne ocami akoby sa to nieco pohlo a sleduje to dalej, pozrie vysie,nizsie plynule... Niekedy rychlejsie niekedy pomalsie...