Kozmetika Mary Kay na problematicku plet

Linda38

Karolinka122, dovol mi sa vyjadrit k tvojmu prispevku,co sa tyka obejdnania a dorucenia tovaru zakaznicke, tak klientka nemusi cakat na tovar lebo kozm.poradkyne maju vacsinou tovar na sklade a dobra KP robi aj zakaznicky servis cize je s klientkou v stalom kontakte, co sa tyka nakupnej ceny tak urcite to nie je 50% mate zle informacie a co sa tyka sekty to som nepochopila ked tym myslite skolenia a motivacne skolenia to ma kazda dobra firma takze to by sme boli asi vsetci v sekte :-)
pre Waki
urcite chod na stranku www.marykay.sk a najdi si podla psč kozmeticku poradkynu v tvojom okoli a dohodni si s nou stretnutie dostanes vzorky a mozes skusat ci ti vyhovuje alebo nevyhovuje MK krasny den

karolinka122

a ked ti dojde krem MK budes vyckavat, kym ti ho poradkyna objedna, alebo si ich nakupuj do zasoby...tak to nie, toto ma od MK odradza a ked este viem, ze napr katalogova cena kremu je napr 50 eur /plati zakaznik/ a poradkyna ma z toho 50% zisk, tak to je o com? Viem to, lebo znama to robi, ale na kamoskach takto nezaraba..Funguju ako taka sekta mi to uz pride cela MK.

waki

Ako za kazdu cenu si to kupovat nebudem kedze to nieje az taka lacna zalezitost....uz som toho tolko vyskusala ze asi nicomu uz neverim :D Vacsinou som bola sklamanaa.

Hankazavod

V každom meste nájdeš MK poradkyne. Mary kay je firma, jedna z 3% firiem, ktora ma vedu a výskum, cize stale na sebe pracujú a vyvíjajú sa. Ja som si platila drahé kozmetikcy, ošetrenia, súkromne kliniky, a nic.. Dermatologovia zial pracujú na princípe pokus omyl.
Nemas cestu do BA v blízkej dobe ?:)

karolinka122

mala som nejake produkty proti starnutiu , robili mi celkom dobre na plet, co ma odradilo, ze MK este stale vyraba s parabenmi, uz od toho upustaju vsetky dobre znacky, v Amerike este nie asi. Ked tam prestanu davat to svisntvo, rada si tie produkty kupim, aj ked su podla mna dost predrazene, ak si to mam kupit za plnu cenu.

Hankazavod

Ahoj, oplatí ! Mary používam uz roky a som neskutocne spokojná, nikdy lepšiu kozmetiku nenájdeš. Odkiaľ si ? Mozem ti odporučiť perfektnú kozmetickú poradkyňu :)