Uz sa to niekomu stalo?

Príspevok v téme: Uz sa to niekomu stalo?
Mata5f

Jednoducho bola noc. Uprostred nej som sa prebudila s pocitom ze niekto na mne lezi. Mala som pocit ze sa nemozem poriadne nadychnut a citila som ako keby som sa stale viac a viac zabarala hlavou do vankusa. Nemohla som sa pohnut a pocula som silne dunenie. Neviem ako ale podarilo sa mi pohnut hlavou a videla som na sebe nejaku tmavu postavu skor by som ju prirovnala k nejakej chlpatej gorile ale to uz bol asi vyplod mojej fantazie ale aj tak bolo to strasne neprijemne. Fuj uz to nikdy nechcem zazit. Postupne to pres a od strachu som som sla pod paplon a celu noc som sa pod nim potila. Nie neberiem ziadne drogy, nikdy som ani nebrala a ani tabletky na nejaku chorobu a nepjem alkogol. Keby niekto uvazoval nad takouto vecou. Zazili ste nieco podobne? Neviete co to mohlo byt? Doteraz som z toho taka vyklepana. Sa bojim ze sa mi to stane znova

doriska

INAK AJ MNE SA TO RAZ STALO ZE SOM MALA POCIT ZE TO NIECO SOMNOU ROBI A POTON SOM CITALA A RADSEJ SOM NEMALA LEBO TO AKOZE SU TY INKUBUS ALEBO SUKUBA ZISKAVAJU TAKYO ENERGIU CEZ SEX ZO ZIVIMI NO FUJ NECHUTNA RADSEJ FAKT SA TO VEDECKY SNAZIT ZANALYZOVAT...AJ KED ANI MEDICINA NEVIE UPLNE JASNE SA VYJADRIT PRECO SPANKOVU PARALYZU SPREVADZAJU TIE SYMPTOMY AKO DUNENIE V HLAVE,HUKOT,POSTAVY A HALUCINACIE A POD.ZAUJMAVA TATO DIAGNOZA VERU

odpovedam2

a ja tu spankovu paralyzu mam este taku, ze ked sa mi presne toto deje, tak mam pocit, ze to nieco so mnou viete co robi. uplne ten pocit, ze ma to tlaci do vankusa, az nemozem dychat, mam pocit, ze sa dusim, bolest v hlave, ale mysel mam inak sviezu a to nieco to so mnou robi. a to je praveze uplne pocit ako ked naozaj a aj to je prijemne (to je nejaky upgrade erotickeho snu asi :D ) ale zaroven to dusenie je uplne neprijemne a citim strach a ked sa chcem akoby z toho vymanit tak to dusenie a tlak sa este zhorsi a ked sa naopak snazim ostat pokojna, ze ved za chvilu to prejde, je to len nocna mora a nekladiem odpor, tak ani ma to tak nedusi. no ano, tieto spankove paralyzy mam asi od puberty, ale taketo \\\"eroticke\\\" mam len posledne roky, odkedy som aj naozaj zacala sexualne zit, no je to zaujimave, co by na to povedal Freud?

nio

Existuje teoria ze paranormalne javy su chyba v matrixe ze nasa realita je vyrtualna a to co sa ti stalo je chyba v systeme preskocil nejaky program.

nastya

vieš čo horšie je keď sa ti stane pri vedomí niečo nevysvetliteľné a máš pri sebe človeka , ktorý sa tak isto zľakne a nechápe tomu ... takže kľudný spánok a pekné sny :)))

nastya

tak tak , je lepšie si o tom prečítať a ľahšie sa s ňou vyrovnáš ja to mávam od 9 rokov ...:) takže som si prežila s ňou mnoho zlého a divného ... ale dlhšiu dobu som ju nemala tak sa teším :)

LMarika

Je to spankova paralyza a ma ju vela ludi. Na internete si vygooglis nejake clanky a dozvies sa viac. Ale v ziadnom pripade nejde o nejaku sibnutost, v ziadnom pripade nejde o psychicku vadu, ma to kopa zdravych ludi. Dobru noc!

MultiLevel

Presne ako pisu podo mnou, ide o spankovu paralyzu :) Stalo sa to uz aj mne, ale nastastie som hned na to zaspala s pocitom, ze "ved ide o paralyzu" :D Alebo sa mi stava, ze sa prebudim na to, ako mi niekto zakrici do ucha.Aj nedavno sa mi to stalo. Zobudila som sa na priserny vykrik, hrozne som sa toho zlakla. Partner, kedze este nespal mi potvrdil, ze niekto vonku vykrikol, ale vobec nie tak, ako som to v polospanku vnimala ja, a vo vnutri izby to nebolo vobec tak pocut, ako som to pocula ja..
Starka mi casto vravela, ze vraj ked boli mali, verili na takeho zleho ducha (jeho meno si nespomeniem), chodil skodit ludom v spanku. Sadol si im na hrud a ludia sa budili presne s pocitom aky opisujes. Samozrejme, nejde o ziadneho ducha, to si tak ludia kedysi vysvetlovali...ide len o stav medzi spankom a bdenim :)

doriska

Je to spankova paralyza a je to hrozne tazka spankova porucha clovek velmi pri ton trpi a po nej je extremne vystraseny a to ubera energiu a potom cez den je velmi vycerpany.Ja to mam a poznam to.V obdobiach ked som bola velmi vycerpana tak som mavala casto teraz uspesne musim si zaklopat sa mi podarilo stabilizovat spanok.Da sa o tom aj vela nastudovat ja to nespajam s nicim nadprirodzenym nepomohla by som si akurat by som bola viac vystrasena.Lieci sa to aj v spankovych labakoch ked je to neunosne a casto.prve stavy su katastrofa na dalsie si zvyknes dokonca ich budes vediet zastavit este pred tym ako vobec zacnu.Zacni uzivat magnezium neponocuj nezuruj nepi alkohol daj si caj s medom na spanie a nebud v strese!to su spustace.Drzim palce viem co to je ale da sa stym zit.