Diagnóza: žena - trofej

Príspevok v téme: Diagnóza: žena - trofej
trubela

Prepáčte, už tu zrejme táto téma bola 100krát omieľaná, ale stále mi to nie je jasné, lebo človek vás má v podstate aj rád (podaktorých) stále vykrikujete, že žena by mala byť "do voza aj do koča" rovnocenný partner na komunikáciu, slušný, milý, nežný, dobrý, empatický... alebo skrátim to - dobrá matka, gazdiná a milenka v jednom!
a potom si dovlečiete barbie poliatu peroxidom, našpúlenými perami, vyžehleným xichtom a pazúrmi, že človek má až strach!! ok, preháňam, ale fakt nechápem , načo potom tie divadlá, že fúúúj takú umelinu ani za svet! Viete si vôbec predstaviť, čo to stojí + údržba toho všetkého, fakt si myslíte, že takáto žena, keby už akože aj mala chuť (čo nebude mať) bude stíhať popri tých svojich udržiavacich procedúrach vám ja neviem vyžehliť košeľu, uvariť, potešiť, prekvapiť niečim.. ?

buzela

Muzi si vyberaju partnerky podla svojich matiek niekedy aj nevedome ale ich vyber sa tym riadi. Ak ma matku v style tupa barbie tak taku si aj vyberie barbie partnerku. Cize ich vzorom je ich matka aj keby ju neznasali ale casom si aj tak budu hladat zeny ktore sa povahou aj mnohokrat aj vyzorom podobaju ich matkam.
A to, ze casto o nejakej rozprava, ze tuto nikdy a kritizuje jej vzhlad len zakryva to, ze v skutocnosti po takej velmi tuzi. Poznam dva taketo pripady kedy na nejaku chlap nadaval a ohovaral o stosest a nakoniec s nou skoncil v posteli. Takze to je ich kryci manever.

Lulu2011

kazdy chlap chce krasnu zenu, zbytocne o tom polemizovat, ak je zena naozaj krasna nepotrebuje umele nechty, ani umele mihalnice, ani botox, ani silikony, lebo priroda ju stvorila krajsou, menej pekne na to chodia, lebo si myslia, ze im to zabezpeci partnera, ktorý im to vsetko bude predlzovat a kupovat, chlapi maju kacice a pod. lebo na krajsie nemaju, tych uz zacina byt menej, skoda

kafe

chlap, ktorý si dovlečie do vzťahu barbie, je rovnaký papek ako tá umelina. Takže prečo nariekaš, že ťa nechce papek? A prečo sa za papekmi obraciaš?? Normálny chlap = nezáujem? Takže nechaj papekom ich bárbiny a ty sa radšej poobhliadni po normálnom chlapovi. Jednoduché. Čomu na tom ešte nerozumieš?