Chce byt iba kamarat no flirtuje so mnou

Príspevok v téme: Chce byt iba kamarat no flirtuje so mnou
ninaa123

ahoj mam kamarata velmi sme sa zblizili pocas prace v rovnakej firme zacali sme si viac rozumieť a pocas leta sme s partiou vela behali cestovali a zacali sme si viac rozumiet,potom travit viac spolu cas a flirtovat navzajom.. casom som sa donho zalubila a som mu to naznacila on vsak sa vyjadril ze chce len kamaratstvo.. vraj je velmi rad ze ma má, ale len ako kamaratku.. zatial..vraj nikdy nehovor nikdy..
velmi ma to sklamalo no potom so mnou nadalej flirtoval, chodime spolu von sami, po veceroch, do rána, sedime na diskoteke v objati a on mi dava pusy a rozprava ako ma lubi.. ale prenho je to lubim ta asi len taka fraza a mysli to tak kamaratsky.. potom na to zase zadrie, ze ak stretne zenu svojho zivota, prestane chodit po baroch.. a takto sa to strieda..kontaktuje ma kazdy den zdiela so mnou vela veci, milo ma oslovuje mame spolocny humor.. obcas utrusi poznamku ako spolu pojdeme tam a tam, vtipkuje ze si kupime byt kde budeme spolu byvat, ze sa vezmeme, vzapati niekomu povie ze lasku este nestretol a mozno ani nechce, a podobne..velmi to so mnou zameta lebo k nemu nieco citim strasne ho lubim.. poradte mi.. njma ma zmiatlo to ako ma v poslednej dobe zacal bozkavat, aj ked len taky cmuk ale nechapem to...nechcem sa na to pytat nechcem nic pokazit, kamaratstvo mame dlhorocne a elmi dobre.. co mam robit

ľudovit

hraje sa s tebou lebo si mu natu hru pristupila. Chalan nieje asi dost zrely a nevie sam co vlastne chce. Tak sa hraje na kamaratstvo.

katka...

Skus toto. Prestan sa s nim isty cas stretavat, nekontaktuj ho. Zmen spravanie. Chlapec bude v soku, co sa deje. Ak o teba stoji, pride za tebou. A ak nie, tak si mozno ani nevsimne, ze sa uz nestretavate. A najde si inu. Je to tazke, ale nemozes to tahat takto donekonecna. Takto zistis ci mu budes aspon chybat, ked sa na isty cas stratis.

B.Z

Ja si myslím, že by si sa ho mala opýtať, čo chce.Možno chce byť kamarát.Prečo by kamaratstvo malo skončiť.Pretože ti to niektorí tu radia.TY musíš opýtať sa ho to dievča a vyjasniť si to RAZ a NAVŽDY.Ine neporadím ti dievča.

kafe

dievča, maj nejakú hrdosť a nenechaj so sebou zametať ako s handrou. On sa s tebou hrá, použije ťa na bozkávanie, objatia, flirtovanie, v tom ste si sadli. Ale ako človek, ako ŽENA si ho nezaujala. Nesnívaj o tom, že sa to jedného dňa zmení. Ano, môže sa zmeniť, nájde si frajerku a tebe zostanú oči pre plač. A toto čo medzi vami je, NIE JE kamarátstvo! Preboha, otvor oči. Ty ho ľúbiš a dovolíš mu zraňovať ťa, využívať. Jemu si ukradnutá, len si s tebou príjemne kráti čas. A pretože si naivná a dovolíš mu to, tak prečo by to nevyužil, nie?
Drž sa faktov - za priateľku ťa nechce, chce len kamarátstvo s výhodami. Vôbec by ma neprekvapilo, keby si chlapec začal užívať i sex s tebou. - viackrát sa jasne vyjadril, že zaľúbený neni a nestretol ešte lásku svojho života. Prečo mu dovolíš aby ťa bozkával, motal ti hlavu a tlačil kaleráby do hlavy? Nerob to, nedovoľ mu ubližovať ti, preruš s ním kontakt. Alebo trp ako taká ťava, snaž sa nepokaziť "dobre kamaratstvo", nechaj sa využívať, ale nič dobré pre teba z toho nekuká. Veľa síl ti prajem.

laura36

ved ta vodi za nos. to sa musis pytat, to sama nevidis? nechces trhat partu..aku partu, ved pises, ze chodite sami po diskotekach v objati ste ... chlapec asi trpi paranojou, je nejaky rozdvojeny a ty hlupa...

Sokky

Bohužial súhlasím s Adamom. Ale kašli na neho úplne viem že ľahko sa to povie ale pokiaľ to robí stále tak to bude iba pre teba zlé čo ty vieš možno si takto užíva s viacerými nenechaj sa najdi si iného na vzťah a na jeho zabudni.