Orgazmus pocas menstruacie - výhody a nevýhody

Príspevok v téme: Orgazmus pocas menstruacie - výhody a nevýhody
kanarik

Mám taký problém.niekde som čítala že ak mávate bolestivú menstruaciu,tak pomáha orgazmus. Ja som teda masturbovala a keď som išla znova na net tak som niekde čítala že masturbacia pocas kramov ich predlžuje..Máte s tým niekto skúsenosti alebo neviete či je to pravda alebo 1iba mýtus? Pretože ja ich dlhšie mať určite nechcem :( Ps od bolesti to trochu pomohlo :-)

odpovedam2

ja som hak v zivote nebrala, ani nebudem. menstruaciu mam ako hodinky presnu a orgazmus mi pomaha proti bolesti vtedy a nic mi nepredlzuje. samozrejme, ze sama si to vtedy spravim, chlapa by som tam nepustila vtedy.

tralalalicka

podla mna to je blbost ze by sa mala menstruacia predlzit kvoli orgazmu :D
aspon mne sa to este nikdy nestalo...mozn o to je tym ze ju mam pravidelnu - beriem HAK takze neviem ako to je bez nej ale myslim, ze to nema ani logiku ze by sa mala predlzovat..

Noelani

Pomocneviem : ty už zase tuná začínaš s tou tvojou masturbaciou? Zakaždým iný Nick ale ta istá téma kedy s tým prestaneš?

-snežienka-

Michael počas svojích dní by sa mala žena zdržiavať sexuálneho styku už len z toho dôvodu že maternica je v čase menštruácie ako otvorená rana. To sme sa učili na strednej zdravotnej. Je ako rana ktorá krváca. Ale vy muži to neviete pochopiť. Navyše pri orgazme počas styku dochádza k spätnému chodu krvi nie von ale pumpujú ju vaječníky. To môže spôsobiť následne zápal s hnisajúcimi cystickými útvarmi. Plus tým že sa hormony počas cyklu menia nastáva aj zmena slizničnej flory a to vyvoláva časté mykozy u žien.
A dá sa to odložiť nič také ako že sa to niekedy odložiť nedá neexistuje. To len blbé ženské si dovolia nechať od muža na jeho nahliehanie pchať penis do svojej toho času dosť citlivej oblasti. A neviem čo tu pletieš do toho znamenia a polohy mesiaca. Čo to má s tým spoločné? Jednoducho povedané počas cyklu má tá oblasť zostať v pokoji a v hygienických podmienkach.

michael 1

Ked má žena meštruáciu, tak jej má dať pokoj.!!! Ano je citlivejšia , ano môže predlžovať bolesti meštruačne áno môže aj ich uvolnovať, je to dané tým ako sa žena narodila v ktorom znamení a pod. aku polohu má mesiac a je veľa veľa toho čo by sa dalo tu o tom písať. nechcem tu robiť stoho prácu. Su vinimočné chvíľe kedy sa to odložiť jak si "" nedá"" a dôjde k styku ale robiť masturbaciu cez mnštruáciu je ........ doložte si to slovíčko sami ak to budete robiť cez.

buzola

Silnejsie a dlhsie krvacanie sposobuju stahy svaloviny maternice a nasledne prekrvenie vyvolane orgazmom tak ako to napisala Patela. Nesexujte a nemasturbujte pocas toho a mate pokoj.

Monika1984

No nemam 15-nast a nieco uz mam odmenstruovane aj odsexovane:) nemam rada sex pocas menstruacie lebo mavam strasne silnu, jedine v sprche a s kondomom to prichadza do uvahy obcas to s partnerom skusime ale ozaj len zriedkavo vzdy potom sa mi bolesti zosilnia aj intenzita krvacania. A keby mame sex napr predposledny den menstr.ked uz je slabsia znova sa mi to spusti viac a minimalne o den-dva predlzi. kazda zena je ina, a kazde telo reaguje inak

Prezyvka055

patela tak bud si vynimocna ty alebo moja priatelka ale poviem ti asi tolko ze aj ked sme "boli spolu" pocas menstruacie kazdy den vzdy ju mala 5 dni tak ako ked pocas toho "nie sme spolu"