Je to astrálne cestovanie?

Príspevok v téme: Je to astrálne cestovanie?
juli081

Dobrý deň, dnes v noci sa stala zvláštna vec.
Môj priateľ sa uprostred noci zobudil a nemohol spať. Ja som bola zakutaná na druhej strane postele, takže ma ani nevidel. Chcel sa ku mne pritúliť, no len čo sa chcel priblížiť, videl ako vstávam z postele. Ani sa ma nič nepýtal, myslel si že idem len na WC a vrátim sa. Postavila som sa a kráčala smerom ku dverám no stále som bola hlavou otočená k nemu a pozerala naň neprítomným pohľadom. Kúsok pred dverami som zmizla. Hneď ako sa to stalo, tak bol vydesený a nahmatal ma v posteli. Bola som v nej. Spala som. Ja si nič také nespomínam, no on bol presvedčený že sa mu to nesnívalo. Čo som čítala na internete, mám pocit že by mohlo ísť o astrálne cestovanie. Ale nesedí mi to, žeby ma pri tom mohol vidieť a ani to, že ja som si na nič také nespomínala. Ak máte podobné skúsenosti alebo viete o čo by mohlo ísť tak prosím ozvite sa.
Vopred ďakujem !!!

salalalalala

100% sa mu to snivalo. tiez mam taketo chore zive sny ked neviem spat, clovek upada na kratke chvile do spanku a ani si to neuvedomuje.

tasty

snívalo sa mu, že vstal uprostred noci, čiže spal normálne a vlastne sa len mu snívalo, to čo sa stalo

:D neviem či je to dosť zrozumiteľné

mne sa to stáva, ak som vyčerpaná, ak je veľa toho na mňa,, minule sa mi snívalo, že som vstala z postele, pozrela som na mobil,ktorý som mala položený na stolíku (a inak fakt som ho mala tam na stolíku, nielen vo v sne), potom som počula zvuky v byte, nechápala som, zľakla som sa, nemal byť nikto v byte, potom som videla tieň, a v tom momente som sa zobudila a tiež som v rýchlosti nevedela, že to bol sen alebo real,,, ale bol to sen učite, uvodemila som si že som v tom momente zobudila,,, samozrejme potom som pozapaľovala svetlá v celom byte, lebo som sa bála a presvedčila som sa že tam nik ni je

stalo sa mi to už viackrát, že som snívala o tom ako sa zobudím a niečo sa deje...