Matuzalem

Bio

Takze uz vyse mesiaca poctivo mazem Matuzalem a uzivam tablety a mozem potvrdit, ze stav pokozky sa mi zlepsil :)) Plus sa tesim, ze som neochorel, vsetci okolo mna mali vysoke teploty nad 39 a ja som sa citil fantasticky, ziadne nadcha ani nic, takze sa zda ze to pomaha aj mojej imunite, pokracujem v uzivani, budem informovat dalej.

[zruseny35]

Bio....nechcem vás sklamať,ale recenzie občas "píšu" vyrobcovia.Co je dobre ,chváli sa samo-odporučaniami od tých čo to brali a "zabralo".
Vzali ste to "z dobreho konca",ekzemy liečiť len masťami možte do konca života :) Ked budete mať prve pozitívne učinky Matuzalemu,skuste sa sem pochváliť .Na ekzemy pomáha aj Aloe vera,je doslova na kožne problemy a defekty.

Bio

pred tyzdnom som slavnostne zakupil Matuzalem, v lekarni mi poradili kombinovat 2 druhy tabliet kedze moj stav je chronicky plus krem ked sa situacie zhorsi. Drzte palce :)

Bio

Dobry vecer Lienka, mam zdlhave imunitne problemy a casto sa mi tvori ekzem, co ratam, ze s tym suvisi. Uz som skusal rozne doplnky, maste, kremy atd... a teraz som narazil na ten Matuzalem. Chlorellu uzivam aj ja, ale od firmy Nastroje zdravia, ta je tiez fajn si myslim :) plus si davam raz do mesiaca kuru Enterosgelom.Podla toho co som sa docital, tak Matuzalem zabera na siroke spektrum ochoreni, tie rezencie boli fantasticke. Rozmyslal som, ze by som kupil najskor krem a potom mozno tablety...uvidim este jak na tom budem financne, lebo to treba uzivat asi dlhsie. Dakujem Ti za odpoved a prajem pekny vecer.

lienka-33

ahoj BIO .Ja som o nom tiež počula ale rovnako je ospevovaný aj Wobenzym alebo biorezonancia(liečba) a GW chlorella (tiež okysličuje).Zaleží prečo to chceš brať,ake mas ochorenie.Všetky tie doplnky su drahšie, ale choroba je drahá zaležitost ked už sme sa dlho o telo lacno starali.Ja som sa rozhodla pre GW chlorellu,cítim polepšenie a dávam ju aj synovi ,koli puberte,nemá rad zeleninu,tak nech ma výživu aspon v " bobulkovej forme ".
Nerobím tu reklamu,je len viac možností:)