Hnedý výtok

Príspevok v téme: Hnedý výtok
Ana2014

Dobrý večer, už asi štvrtý deň mám svetlohnedý až hnedý výtok. Nikdy doteraz sa mi to nestalo, vždy bol výtok iba priesvitný, výnimočne biely. Netrpím pri tom žiadnymi bolesťami ani v bruchu, podbrušku. Bojím sa, čo by to mohlo znamenať. Je pravda, že som asi pred týždňom prechladla odspodu, pijem urologický čaj ale nie je to také vážne ako pred 3 mesiacmi, vtedy som brala aj antibiotiká.
Mám 18 rokov, tehotná nie som a o 2 dni mám dostať menštruáciu. Môže to byť špinenie alebo aj niečo vážnejšie? Prosím, poraďte mi. Za odpoveď vopred ďakujem.

knaja

Mavala som to obcas a ked som raz po spontannom potrate lezala v nemocnici,, spytala som sa lekara a on mi povedal, ze to byva nejaka hormonalna porucha, ze nic vazne, ze to sa stava. Daj si nejake zenske caje a upravi sa to, tiez som sa bala.

zbludiladusa

a nemas to už začiatok menzesu,len sa ti pomalšie pusta ?ak nemavas styk,nemas to mať z coho,preventivne vsak by som sla na obycajnu kultiváciu ku gynekologovi,a ak nie,opytat s av lekárni,citala som kdesi na nete,že je to prejav nejakej bakterie,ale neviem už akej,nepamtaam si nazov :)

Helen_aa

Presne sa mi toto iste stalo no trvalo to asi týždeň, ja som nič také nerobila za týždeň by si to už nemala mať max. 2 týždne a nemalo by sa ti to už ani opakovať. Vlastne ani neviem od čoho som to mala