Som pre ňho len zábavkou

Príspevok v téme: Som pre ňho len zábavkou
Katarinkaaa

Ahojte, potrebovala by som od vás radu ako ďalej. Stala sa mi taká vec, že som sa zaľúbila do zadaného chlapca.

Tento rok som začala chodiť na výšku a zoznámili sme sa cez kamarátku. Mne sa zapáčil hneď ako som ho videla, ale keď začal hovoriť, že ma frajerku tak som si povedala, že nič z toho. Nakoniec sme boli spolu na party a nejako k tomu došlo a pobozkal ma. Potom sme sa o tom rozprávali a že už sa to nebude opakovať, ale opakovalo... CHodili sme spolu von každý deň, čo som bola na intráku. Je mi s ním strašne dobre, môžem mu povedať úplne všetko je ako mojim najlepším priateľom. Nespali sme spolu a ten náš vzťah je hlavne o tom, že chceme byť spolu. S frajerkou sa vidí, tak raz za mesiac a pol. Už to s ňou aj chcel ukončiť, ale on má pocit, že sa o ňu musí starať. Vkuse keď o nej hovorí, tak mi to dievča príde ako človek, čo sa sám o seba nevie postarať. Príklad, hovorí mu, že chce isť na výšku, ale nemá ju z čoho zaplatiť a dokoncca ani nevie na akú chce ísť a všetko to necháva na ňho, že on jej všetko zariadi. Takého človeka ako je on stretnete málokedy, že si s ním rozumiete a preto neviem, čo ďalej, ale asi najlepšie by bolo to ukončiť, ale vážne som sa zaľúbila a je mi to staršne ťažko teraz zahodiť. Chcem len vidieť aj vaše názory, či sa vám niečo podobné nestalo.

NO2

Tomu, čomu sa chceš vyhnúť, je asi prípadný konflikt v budúcnosti, ale povedz si tak, že pre lásku ho ustojíš. Nie je správne a ani normálne byť s každým za dobre, lebo sme ľudia a nie je to vôbec o chybách a pod. veciach.
Lepšie je prežiť jeden mesiac s láskou, ako žiť celý život bez nej.

debilka

Katarinka, vies, aby sa toto aj tebe raz nestalo. Aby keby ste spolu chodili, tak aby si on raz nenasiel ine dievca a chodieval s nim von poza tvoj chrbat a potom s nou chodil! V životě nepochopim niekohp kto si začíná so zadanym!

kikarika1

KATARINKA

ukončiť a ruky preč od zadaného, aj keď si možno zistila, že je to "tvoja krvná skupina"....najlepšie je so zadaným si ani nezačínať, aj keď ťa to k nemu neviem ako silno ťahá (vždy tá sklamaná budeš ty a on si pôjde životom ďalej)....

ak máte byť spolu, tak budete (ale nech si ten svoj vzťah, ktorý má, najprv vyrieši) :))))

doubledog

slobodna
zeny sa rozhoduju na zaklade charakteru? to kde ty zijes? na Marse? :)
muzov charakter je urcite dost dole na rebricku priorit.

Slobodna

To nie je naivita ale ine priority. Niektore zeny si dokazu peniaze zarobit aj sami a nepotrebuju k tomu vyciciavat partnera.

embryo

Slobodna: presne tak, na zaklade moci, majetkov, postavenia a penazi... uznajme, ze Adolf nemal pravdepodobne najkrajsie charakterove vlastnosti :-)

viacere ste uz davno za vodou... bolo x prieskumov, kde sa zistovalo na zaklade coho si jednotlive pohlavia vyberaju partnerov, u zien vyhrali suverejne zdroje... bolo to odovodnovane tym, ze zena do potomstva dava ovela vacsiu investiciu a preto kvoli prezitiu jej deti vyhladava zabezpeceneho muza... narozdiel od chlapov, ktory vyhladavaju fyzicno, kvoli kvalite ich potomstva

samozrejme, ze existuju zeny aj muzi, ktori sa "nepodarili" a maju tieto priority trochu poprehadzovane :-)

Timoti

Naletela si mu a aj ty si tak trošku sviňka lebo si si začala so zadaným. On je rád že má po ruke dve. O nej tebe rozpráva možno aj klamstvá aká je zlá, lenivá atď a on je ten dobrý čo jej pomáha. Ju ukazuje v zlom svetle a seba v tom lepšom. O tebe jej čo rozpráva že si stíhačka ktorá ho prenasleduje? ;-D

Slobodna

Eva Braunová si zobrala Adolfa na základe moci a strachu :) A tuším ona bola len jeho milenka a nie manželka, ale nie som si istá.
a keby u žien bol na prvom mieste majetok, tak to by sme už viaceré boli dávno za vodou :)