Prvy sex

Príspevok v téme: Prvy sex
holly123

Ahojte mám 20 rokov a som uplne neskúsená mám priatela ktorý je odomna starší a aj keby som mala chuť sa sním vyspať tak môj strach že neviem ako nato je väčší. Proste viem ako na konkretne to ale čo sa robí potom? Má ísť žena do kúpelne a dať si sprchu alebo sa poutierať? Alebo mám ostať ležať? Nahá alebo sa pomaly poobliekať? vôbec netuším čo stým je mi blbé sa to pýtať napriamo kamarátok kedže ony už panny niesu to len ja som si dala trochu načas :-D prosím poradte mi už mám hlavu ako melón z toho.... ďakujem

escap

holly, vôbec si si nedala načas. Práve že naopak, máš času ešte dosť. Uvažuješ o tom, že si priateľa vezmeš a založíš si s ním rodinu? Alebo si ešte nad tým ani nerozmýšľala?

Ak ho naozaj miluješ aj on teba, tak počkáte, kým vaša láska naozaj dozreje a budete si 100 %-ne istí, že chcete spolu zostarnúť. Panenstvo je dar, ktoré žena darúva svojmu vyvolenému a on by mal vedieť oceniť hodnotu tohto daru: čakala na mňa, zriekla sa iných kvôli mne. Aké je to úžasné, keď toto môže povedať manžel o svojej manželke. Bude na ňu hrdý a bude si ju preto ešte viac vážiť. Ty ešte toto môžeš mať, ale tvoje kamarátky už nie. Byť pannou nie je hanba, ani žiadna nevýhoda, je to naopak výsada. Ty môžeš povedať kamarátkam: ja sa v hociktorej chvíli môžem stať takou, aké ste teraz vy (nepanny), ale vy sa už nemôžete stať takou, akou som teraz ja. Ja chcem zažiť prvé milovanie naozaj s tým jediným, ktorý sa kvôli mne vzdá všetkých iných žien a nebude sa báť mi to sľúbiť pred svedkami na svadbe.

Osobne by som sa po pohlavnom styku, ako ho ty opisuješ - čo máš po ňom robiť, cítila zahanbujúco. Spala som s niekým, kto možno ani nebude mojím manželom. Milovaním hovorím druhému: si môj jediný. Myslím to vážne? A myslí to on vážne? Ak sa rozídeme a budeme potom obaja spať s inými, o čom teda bolo to vyznávanie lásky sexom? Iba klamstvom.

Porozmýšľaj o svojej hodnote a sebaúcte dievčaťa-ženy a nehrň sa do sexu. A už vôbec to nerob pre to, že chceš byť in, že to treba skúsiť, lebo každý o tom hovorí a všetci okolo to už majú za sebou. Buď iná, jedinečná. Neboj sa kráčať proti prúdu. Ak Ťa priateľ miluje, vydrží so sexom až do svadby. Čas preverí váš vzťah.