Napína ma na vracanie

Príspevok v téme: Napína ma na vracanie
Klibor

Dobrý deň, mám 33 rokov a už dlhšiu dobu hľadám tému čo by mi pomohla vysvetliť môj problém.
Stáva sa mi hlavne ráno, vstávam o šiestej, dám si sprchu, oblečiem sa a idem do práce. Neraňajkujem ale aj keď som to skúšal a nemalo to vplyv. Po ceste do práce, no asi tak po desiatich minútach už pociťujem že ma napína a to z rána nikdy nefajčím. No áno som fajčiar, myslím že to je základ môjho problému ale nestretol som sa s tým že by iný fajčiar mal takýto problém.
Počas dňa je to zriedkavo. Prichádza to keď mám na sebe rolák, či hrubšiu bundu okolo krku. Ako náhle nemám nič okolo krku, teda ak poviem že nič, myslím tým úplne nič ...
Paradoxne sa mi to cez leto nestáva, ale keď je zima a fúka tak ja si musím poriadne rozmyslieť či znesiem zimu alebo ten pocit keď ma napína.
Viete mi niekto vysvetliť čo ma to otravuje keď výsledky od lekárov sú v poriadku a to som bol gastroenterológia alebo gastroskopia, brali mi krv na rozbor atď. Podľa lekára mi vôbec nič nieje a som zdravý ako rybička ... No môj človek to tak nevidí.

Roman 11

Homeopat,email mam vzpierac71@azet.sk-vdaka.
Biela kobra,roky som vzpieral,takze chrbtica nebude moc idealna,bola aj bloknuta,co mi ale odstranovali masazami zdarne.Ja to mam dost na figu,mna to davi dost,rolak,ci retiazky na krku nepripadaju do uvahy,retiazka mi na krku vydrzi tak 10 sekund max.....

Biela Kobra

Dobrý deň. Krčnú chrbticu máte v poriadku? Nemáte sedavé zamestnanie? Môže ísť pokojne o nejaký (bloknutý) nerv, keď si dáte bundu s hrubším golierom alebo rolák, podvedome držíte hlavu a krk ináč, resp. možno to niekde tlačí a toto vychýlenie spôsobuje nauzeu. Teoreticky. Ja mám roky problém s krčnou chrbticou, a tiež to ide niekedy do pocitu na vracanie. Pomáhajú masáže a správna rehabilitácia (nesprávna vyvolá dávivý reflex veľmi rýchlo :))

Roman 11

Klibor,mam uplne presne to,co mas aj ty,mam to roky a riadne mi to uz komplikuje zivot.Ale doteraz som nedosiel na to co to je,alebo ako sa s toho dostat.