Nebaví ma sex a ďalšie problémy spojené s ním

Príspevok v téme: Nebaví ma sex a ďalšie problémy spojené s ním
lakovka22

Dobrý večer, už 2 roky sexuálne žijem s mojím priateľom. Bol môj prvý a tak isto aj ja jeho. Ide o to, že vaginálny sex má vôbec nebaví. Ešte nikdy som z neho nič nemala, a orgazmus zažijem len keď si pri tom dráždim klitoris. Neviem ako to opísať. Keď máme sex nič to so mnou nerobí jednoducho cítim len posúvanie hore a dole. Skúšali sme byť "na koníka" či na štyroch. Vtedy mi je to príjemnejšie ale žiadna sláva. Veľkosťou a ani hrubkou to asi nebude (19cm). Kedysi mato bavilo ale teraz je to už viacmenej stereotyp. Celé to trvá asi 10min. Priateľ má priťahuje a milujem ho. Orálne má za túto dobu uspokojil 1krát ale i napriek tomu to màm veľmi rada. Petting vykonať nevieme, pričom som ho už pred pár rokmi mala (aj s vyvrcholením). Dôsledok tohto celého je, že sa tomu vyhýbam a keď to na mňa dôjde radšej masturbujem.Obaja máme 20. Ďakujem za každú radu.

lakovka22

Petting nám nefunguje ja neviem ako by ho mal na to moc veľký, viem že to nieje len o tom trení, ale bez toho má to nebaví a mám pocit že ani jeho nie. 10 minút pretože ja sa urobím sama pomocou klitorisu a on neskôr tiež, a potom už na to chuť nemáme. Vždy to robíme buď u mňa alebo u neho. Málokedy sme však v byte sami, no vyrušovaný niesme. Predohra no ako kedy keď na mňa nič iné ako kráľ nezaberá i keď je pravdou že raz ma vydražil aj rukou ale to som bez toho bola asi 3 týždne. Robíme to tak 1-3x do týždňa.

redka

multi... pise ze v libide to neni... ale jej chyba hlavne to vyvrcholenie... tueim tu prednedavnom bola podobna tema... treba sa pohrabat v archive...

MultiLevel

Problem moze byt v HAK. Mala by si ju prestat uzivat,nakolko aj HAK znizuje libido. Dalej, nechapem preco mate sex 10 minut? Mate vobec daku predohru? Preco nemozete robit petting?

redka

mozno sa mox fixujes na ten vrchol, ze to ostatne si nevies uzit.... nevyrusuje ta nieco pocas toho? prostredie a pod? mate na to dost casu a nejake "bezpecne " miesto?

lakovka22

Práveže to všetko tam je, dokonca keď som s priateľom dlhšie neni, vrhnem sa na neho ako lev na srnku a vtedy mi je to aj príjemné. Tak isto aj po orálnom sexe ale vyvrcholenie nikdy nepride. Áno užívam HAK.

redka

mozno este len musis dozriet :) ze mas 20 neznamena ze si na to zrela... aj psychicky... mozno tu vasen, krasu najdes az s dalsim priatelom, to nikto nevie.... a co libido? tuzba po sexe? je? ci chyba aj ta? hormony funguju v pohode? neberies hak? ta niekedy funguje ako antikoncepsia dokonalo... zoberie aj tu poslednu chut na sex...