Nejde mi stiahnúť predkožka úplne

Príspevok v téme: Nejde mi stiahnúť predkožka úplne
Libeeht

Neviem, či to nadpis popísal presne. Proste mám následujúci problém:
Keď mi nestojí všetko je v pohode, predkožku stiahnem úplne dole,
ale keď mi stojí, mám pocit, akoby bol priveľmi našpanovaný. Možno to ani nie je predkožka, proste všetká ta koža z neho sa akoby nezvlečie a tá jeho predná strana akokeby bola "ťahaná" či "držaná" smerom dole. Ale nie, že by neprešla cez žaluď, ona cez žaluď prejde, aj asi 2, či 3cm ďalej za ním, no je tam akokeby "skrčená kožka", ktorá už viac nejde vystrieť a hrozne mi ho španuje. Práve tá kožka je aj dosť bolestivá. A sem tam mi tam vznikne aj taká akoby zošúchanina, keď sme "častejšie" s frajerkou :p Okrem toho sa poslednú dobu obaja liečime Canestenom a práve to miesto mám najviac citlivé. Aj práve kvôli tomuto som si to všimol, lebo keď nestojí mi ide natrieť celý, ale akonáhle sa mi postaví je tam taký kúsok, ktorý nejde natrieť lebo je tak "zhrnutý".
Keď som bol veľmi mladý nešla mi predkožka dole a doktorka mi s tým niečo robila, neviem, či rezala alebo to nasilu spravila alebo čo, nemal som vtedy odvahu sa tam pozrieť, ale bolelo to, na to nezabudnem :P
No doteraz som s tým nemal problémy. Teraz mám 18 rokov a mám pocit, akoby mi ešte silnejšie stál alebo čo a ťahá ma to.
Začal som to pociťovať posledný týždeň, akurát tento týždeň mám chrípku a beriem antibiotiká.
V každom péčku vyzerá ten penis taký akoby uvoľnený, že keby tam aj mal viac kožky tak je tam ešte nejaká vôľa aby ju mohol bezbolestne stiahnúť. Na mojom je to také našpanované.

a ešte jedná vec, kedysi to tak nebolo, ale teraz mi príde, že mám žaluď taký trošku suchší, na začiatku keď do priateľky vnikám tak nás to trošku oboch bolí a po čase už je dobre. Aj keď ma predtým fajčí a idem do nej, tak on tak rýchlo vyschne a bolí to, lubrikant pomohol, ale len trochu. No nebolo to tak vždy, kedysi ho vôbec nebolo treba. A priateľka je vždy veľmi vlhká, takže v tom by problém byť nemal.

Ďakujem